2777
2789
عنوان

جهاز عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماچی جهزیه زیاد دادین ؟

یخچال ساید

گاز فر فول اپشن

لباسشویی خارجی

مبلمان 11 نفره

اشپزخونه تکمیییییل ینی اضافه هم دارم فقط 36 تا فنجون کریستال دارم 18 تا چینی.لیوان 36 تا دارم😭😭نمیدونم چرا انقد زیاد خریدم.انگار میخوام به هیئت چای بدم.

سرویس چینی سه دست ارکوپال 1 دست کریستال هم 1 دست

سرویس خواب کامل

تخت یکنفره برای اتاق مهمان

دکوری و ظروف ویترین و این چیزا هم که دارم 

کنسول برای ظروف کنار پذیرایی

جارد برقی بخار شوی 

و.....

اولش فک میکردم متوسط اوردم وقتی اومدیم چیدیم دیدم خیلی اوردم

بچه ها شما که تازه عروسین همتون برای شما چقد طلا خریدن تو دوران عقد؟ 

یک النگو سر عقد

یک النگو بعد عقد اونم بزووووور

یه سرویس طلای خیلییییی سبک اونم خودمو نبردن برای خرید قرار گذاشته بودیم طلای عقدو موقع عروسی بخریم اونام نامردی کردن خودشون رفتن یه چیز زست و سبک خریدن 3 شب قبل عروسی دادن بهم.

یه حلقه ازدواج.همین

یخچال ساید گاز فر فول اپشن لباسشویی خارجی مبلمان 11 نفره اشپزخونه تکمیییییل ینی اضافه هم دارم فق ...

عزیزم مبارکت باشه همه رو لازمت میشه یه روزی .اصفهانی خیلی چیزای تزیینی وشیک میدن چندجادیدم ماشیرازیم چندتاعروس اصفهانی داشتم توفامیل

عزیزم مبارکت باشه همه رو لازمت میشه یه روزی .اصفهانی خیلی چیزای تزیینی وشیک میدن چندجادیدم ماشیرازیم ...

اره ظروف میناکاری و ظروف نقره میدن.

من خودم نقره دوس نداستم همه رو میناکاری اوردم.

یک النگو سر عقد یک النگو بعد عقد اونم بزووووور یه سرویس طلای خیلییییی سبک اونم خودمو نبردن برای خر ...

برا منم موقع نامزدی یه سرویس زشت و سبک خریدن

به شوهرم گفتم این در حد من نیست من استفاذش نمیکنم فرداش رفتیم گفت هرچی میخوای بخر

ولی در کل چیزه زیادی بهم ندادن

یه سرویسه دیگه هم برای عروسیم بهم دادن

سه تا حلقه 

یه تو گردنی برای سالگردم شوهرم داد

برا منم موقع نامزدی یه سرویس زشت و سبک خریدن به شوهرم گفتم این در حد من نیست من استفاذش نمیکنم فردا ...

شوهرم برای سالگرد اولمون دوس داشت برام طلا بخره اما سرباز بود نمیتونست رفت به باباش گفت کمکش کن توی پولش گفتن سالگرد شماس به ما ربطی نداره.اومد صادقانه بهم گفت رفتیم طلا فروشیا گشتیم یه انگشتر خیلی چشممو گرفت رفتیم داخل کل کارتش خالی خالی شد دو تا سکه پارسیان هم داشت اونارم از جیبش دراورد داد به معازه دار.اونم فاکتور بهمون نداد و 9 درصدشو کم کرد و خودمم فک کنم مجبور شدم 70 تومن بدم تا بتونیم اونو بخریم.

بعد روز سالگرد جلو همه بهم داد انگشترو مامانش از حرصش اصلا نگاهش نکرد و ....

هیییی روزگار.الان سرم بره حاصر نیستم اون انگشتر رو بفروشم.از حلقه عروسیم بیشتر دوسش دارم.

الهی بگردم ای بابا همین که شوهرمون خوبن خودش جایه شکر داره فدای سرم که کم طلا خریدن😂

اره بابا خداروشکر.این حرفا فقط تو دل ادم میمونه وگرنه تاثیری توی زندگی نداره.اتفاقا همین اتفاقا باعث شد بیشتر بهم نزدیک شیم.

بچه ها شما که تازه عروسین همتون برای شما چقد طلا خریدن تو دوران عقد؟ 

من سر سفره عقد یه سرویس بهم داد برا ولنتاین برام دستبند انگشتر خرید بعدش هی برام دو لنگ چهار لنگه النگو میخرید شد ده تا لنگه دستبند چرم یه رو لباسی برا تولدم ی دستبند برا چمدون عیدم ی انگشتر مامان بزرگش بهم داد ی گوشوارم مادرشوهرم خداییم همشون بزرگ بودن نبود ی مشت چیز ریزه پیزه