2777
2789
عنوان

کی میدونه.....🤔🤔🤔🤔😐👫

493 بازدید | 55 پست

دوستان با زمان اشنایی که یکسال طول کشید

شیش سال میگذره از ازدواجمون ....

من هیچی تا حالا از همسرم ندیدم 

جز یکی دوبار که اینستا یکی دوتا این زنا که بد لباس میپوشنو لایک کرده بود 

یبارم خودم رفتم اینستا با یه پیج دیگه و رفتم دایرکتش در نقش یه زن که از راه به درش کنم ببینم عکس العملش چیه 

که وقتی سلام دادم و گفتم خوبی گرم گرفتو و گفت سلام قربون شماو....

بعد تا رفتم نشستم تو ماشین وقتی از سرکار اومد کلا خنده رو لبش بود فهمیده بود منم حالا مطمئن نیستم از اول فهمیده بود یا بعدا شک کرده بود...

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

حالا با این احوالات میگم دوحالت بیشتر نداره یا خیلی ادم سربه راهی هست یا خیلی چموشه و زرنگ و نمیذاره من چیزی بفهمم

یا اهل خیانت نیس یا زیر ابی میره 

نظرتون چیه دوستان؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اخه این بچه بازیا چیه...کرم نریز جون هرکی دوس داری.نمیتونی نرمال زندگی کنی مثلا شخم میزنی که چی بشه؟؟

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

کلا هم من سر اون لایکا دعوای بزرگی بپا کردم ینی داره پنهان کاری میکنه؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا با این احوالات میگم دوحالت بیشتر نداره یا خیلی ادم سربه راهی هست یا خیلی چموشه و زرنگ و نمیذاره ...

نظرم اينه ك نى نى سايت اثر منفى روت گذاشته 

تاپيك هاى شك و خيانت و طلاق رو باز نكن

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
اخه این بچه بازیا چیه...کرم نریز جون هرکی دوس داری.نمیتونی نرمال زندگی کنی مثلا شخم میزنی که چی بشه؟ ...

بچه باری چیه !