2777
2789
عنوان

عیب ظاهری

392 بازدید | 18 پست

قبل از ازدواجتون عیب فیزیکی یا  موردی در بدنتون داشتیدکه باعث نگرانیتون بشه که در آینده باعث ناراحتی یا دلسردی همسرتون بشه؟مثلا سوختگی نواحی از بدن که پیدا نیست یا مثلا لک یا مشکلات پوستی یا فرم بدن و ... چقدر اهمیت داره اینجور مسائل برای آقایان؟

لطفا راهنماییم کنید

ممکنه که آقا بعداز ازدواج دلسرد یا زده بشه؟                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرپا بودم کارم عوض کردم کلنننن ....وزنم ی کم رفت بالا  ولی بیاد پایینم فرقی نمیکنهههه ککهههه

خب همون زیاد سرپا بودی 

بیین فکر نکنم هزینه زیاد داشته باشه یه دکتر برو مطمئنم خوب میشی 

من انگشت کوچیکه ی پام رو تو یه حادثه از دست دادم ولی اصلا استرس نداشتم.وقتی هم به همسرم گفتم موقع دوستی فقط ناراحت شد از این اتفاق.

بعد عروسی میگفت جلوی مهمون جوراب بپوش که منم گفتم اگه به خاطر انگشتم میگی که تو دمپایی معلوم نیست که اونم قسم خورد که منظوری نداشته و دیگه هم بعد از اون مشکلی پیش نیومده

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
من انگشت کوچیکه ی پام رو تو یه حادثه از دست دادم ولی اصلا استرس نداشتم.وقتی هم به همسرم گفتم موقع دو ...

ب نظر تو من ممکنه پاهای واریسیم باعث خجالتم بشه ؟؟؟؟ منم ذهنم خیلی درگیره این موضوع

من انگشت کوچیکه ی پام رو تو یه حادثه از دست دادم ولی اصلا استرس نداشتم.وقتی هم به همسرم گفتم موقع دو ...

اخی عزیزم 

آخه مشکلی هم نیست 

واقعا انگشت کوچیکه پا تو دید نیست

چرا باید بشه آخه.هر آدمی چه مرد چه زن ممکنه مشکلی داشته باشه.مهم اینه که اون آدمو همونجوری که هست بخوای.تازه منم از پارسال پشت رون یکی از پاهام اندازه ی یه سکه رگهای تار عنکبوتی داره.من خودم حساسم ولی شوهرم اصلا براش مهم نیست.

همسر من جلوی موهاش خالیه یعنی من باید به خاطر این مشکل نخوامش؟پس هیچکس بی عیب نیست.

این خود ما هستیم که عیبهامونو بزرگ میکنیم و فرو میکنیم تو چشم بقیه.اگه برای خودت مهم نباشه باور کن کسی اصلا نمیبینه اون عیبو.امتحان کردم که میگم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!