2777
2789
عنوان

خندیدن و قهقهه نوزاد

5590 بازدید | 22 پست

سلام عزیزان

دخترم ۷ماهشه به زور میخندی اونم بی صدا فقط لبخند میزنه اونم بزور فقط برا مامان وباباش و اطرافیان خیلی نزدیک.بنظرتون چرا مثل بچه های دیگه قهقهه نمیزنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما به نظرش حرکتتون خیلی خنده دار نیس... ادم بزرگا هم نیبت به یه موضوع واکنشاشون متفاوته همه به یه جک نمیخندن اینم شاید روحیه اروم و بی تفاوتی داره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

پسرای من هر دو بدون صدا میخندن 😑😐مگه چی بشه خیلی ذوق کنه پسر ۲سالم ی خنده صدا دار بکنه 😅

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

اره والا همه فک وفامیل یه چیزی میگن یکی میگه بداخلاقه یکی مبگه غریبه هارو دوس نداره بکی میگه تو بارداری خیلی حرص خوردی و....همه میپرسن چرا نمیخنده الان باید بچتون قهقهه میزد

حتما به نظرش حرکتتون خیلی خنده دار نیس... ادم بزرگا هم نیبت به یه موضوع واکنشاشون متفاوته همه به یه ...

اره شاید همبنطور باشه اطرافش هیچ بچه ای نیس تا ازش یادبگیره و ماهاهم نمیتونیم بخندونیمش