2777
2789
عنوان

خندیدن و قهقهه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5590 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دلیلش این باشه.چون خودم خیلی جلو دخترم با صدا میخندیدم و اونم زود قهقهه زدن رو یاد گرفت میگم

اره شاید چون از وقتی دخترمو حامله شدم یه اتفاقای بدی توزدگیم افتاد که کلا توناراحتی بودم یادم نمیاد کی از ته دل خندیدم

سلام عزیزم اصلااااا نگران نباش..دختر منم ۶ماه و نیمشه به زوووور میخنده اونم فقط به من و باباش و کسانی که میشناسه... یکی دوبار خودمو کشتم تا بلند خندید.. هر بچه ای یه شخصیتی داره مث آدم بزرگا.. دختر منم سایلنت میخنده قربونش بشم.. لذت ببر از همین لبخنداش.. بعدا دلش بخاد بلندم میخنده

خندیدن و نخندیدن نوزاد یکی از علائمی است که والدین در طی فرایند رشد بسیار به آن توجه می‌کنند. وقتی نوزاد برای اولین بار در صورت مادر یا پدر خود می‌خندد آن‌ها معمولاً بسیار هیجان‌زده می‌شوند و احساس شعف زیادی را تجربه می‌کنند. در مقابل اگر کودک نتواند پاسخ مناسبی به بازی‌های والدین نشان دهد و واکنش ظاهری مناسبی نظیر لبخند زدن را نداشته باشد آن‌ها اغلب از این موضوع نگران می‌شوند و سعی می‌کنند تا از متخصصین در مورد آن سؤال بپرسند. ما در ادامه تلاش کرده‌ایم تا به اطلاعات بیشتری در مورد خندیدن و نخندیدن نوزاد اشاره کنیم پس تا انتها با ما همراه باشید.