2777
2789
بله هر بار که بچه میومد پایین ضربان قلبش افت میکرد آخرش برش زدن که با وکیوم بیرونش بکشن ضربانش به شد ...

خدا لعنتشون كنه خب همون دفعه اول كه ديدن داره وضعيت اينجوري ميشه چرا برش دادن ديگه عمل ميكردن 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من از عصر سه شنبه دردام پراكنده شروع شد از ٣ صبح چهارشنبه منظم شد و ساعت ٦ دردام شديد شد و نزديك هم

ساعت ٨ صبح رفتم بيمارستان ١٠ هم زايمان كردم

فقط بايد اروم باشي اعتماد به نفس داشته باشي بگي ميتونم

و پياده روي و اسكات حتي توي دردات خيليييي كمك ميكنه

خدايا خودت حافظ پسرم باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک بیشتر راه رو رفته بودی چرا سزارین شدی؟ راستی دوست عزیز درد زایمان میگن مثه درد پریودی هستش ولی ...

دلیل زایمانمو بالا توضیح دادم عزیزم

اوایلش مثل درد پریودیه ولی وقتی دهانه بیشتر باز میشه اصلا قابل مقایسه با درد پریودی نیست.من انگا  سیخ داغ فرو میکردن پایین کمرم.برای امه یجوری ربطی به دوران پریودت نداره

بچه اولمه،ولی سعی کردم فقط ضروریاتو بخرم،فقط چیزای مهم که واسه سه چهار ماه اول لازمه،گفتم بعد دنیا ا ...

منم خيلي نخريدم هنوزم پوشك اينا نداره 

بابام شرايطش زياد خوب نبود شوهرمم كمك نكرد دستش خالي بود به نسبت 

انشالله به دل خوشي استفاده كني

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بچه اولمه،ولی سعی کردم فقط ضروریاتو بخرم،فقط چیزای مهم که واسه سه چهار ماه اول لازمه،گفتم بعد دنیا ا ...

كار بسيار خوبي كردي

منم تا سه ماهگي خريد كردم تازه جندتا لباساشو زود كوچيك شد نشد تنش كنم يا يكبار تنش كردم دادم به ي بنده خدايي كه نداشت لباس بخره

خدايا خودت حافظ پسرم باش
منم خيلي نخريدم هنوزم پوشك اينا نداره  بابام شرايطش زياد خوب نبود شوهرمم كمك نكرد دستش خالي بو ...

انشالله،منم طلامو فروختم سیسمونی خریدم،به بابام فشار نیاوردم،شوهرمم دستش خالی بود،کم کم درست میشه انشالله

من از عصر سه شنبه دردام پراكنده شروع شد از ٣ صبح چهارشنبه منظم شد و ساعت ٦ دردام شديد شد و نزديك هم ...

از كجا بفهميم درداي اصلي كي شروع ميشه ؟من يه ماهه خرده درد زياد دارم ولي خب دكتر ميگه طبيعيه 

خدا لعنتشون كنه خب همون دفعه اول كه ديدن داره وضعيت اينجوري ميشه چرا برش دادن ديگه عمل ميكردن

من دیگه آخراش داشتم از شدت درد از هوش میرفتم هیچی یادم نیست فقط دردو حس میکردم از اطرافم غافل بودم که ببینمچه تصمیمی میگیرن

از كجا بفهميم درداي اصلي كي شروع ميشه ؟من يه ماهه خرده درد زياد دارم ولي خب دكتر ميگه طبيعيه 

من اصلا خورده درد نداشتم

دقيقا ٤٠ هفته دردام شروع شد

چون قبلش درد نداشتم نميدونم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
[QUOTE=94921978]نه عزیزم، همیشه ریتم مشخصی نداره، دلواپس نباش و زیاد بهش فکر نکن. انشالله بسلامتی زا ...

خیلی دوره سخای داری من چون اصلا درد نداشتم با سرم و امپول فشار دردام از ساعت ۱۲ ظهر شروع شد آخرم نتونستم طبیعی زایمان کنم شیفتشون عوض شد سزارینم کردن تقریبا ساعت ۱ شب بود، من خیلی استرس داشتم بخاطر همینم این بلا سرم اومد، خودتو ریلکس کن و بهش فکر نکن، البته آب طالبی بخور هم درداتو مرتب مبکنه و هم زایمانتو راحت تر، چون بهت فشار میاد با خوردنش