درد زایمان بود.بله از ۱۲ شب درد کشیدم صبح ساعت ۶ رفتم بیمارستان تا ۲ بعد از ظهر درد کشیدم ۱۰ سانتم دهانه رحمم باز شد برش هم خوردم ولی در نهایت اورژانسی سزارین شدم🙁
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
درد زایمان بود.بله از ۱۲ شب درد کشیدم صبح ساعت ۶ رفتم بیمارستان تا ۲ بعد از ظهر درد کشیدم ۱۰ سانتم د ...
هي وايييي چرا اون وقت مگه بچه طوريش بود 😖
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
بله هر بار که بچه میومد پایین ضربان قلبش افت میکرد آخرش برش زدن که با وکیوم بیرونش بکشن ضربانش به شدت افت کرد با همون وضعیت فرستادنم اتاق عمل.همه جام بخیه خورد حتی مجاری ادرار😔
تو ک بیشتر راه رو رفته بودی چرا سزارین شدی؟ راستی دوست عزیز درد زایمان میگن مثه درد پریودی هستش ولی ...
من كه درداي پريوديم وحشتناكه 😫
تا كل بدنم عرق نكنه دردم تموم نميشه فكر كن بدن يخ ولي عرق كني 🤕