2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=94921978]نه عزیزم، همیشه ریتم مشخصی نداره، دلواپس نباش و زیاد بهش فکر نکن. انشالله بسلامتی زایمان میکنی و عکس ...

اره الان 39هفتم،همش منتظر دردم،ولی یه ذره میاد و ول میکنه،دیگه طاقت ندارم،

پس درد چی بوده؟یعنی درد کشیدین بعدش سزارین شدین؟

درد زایمان بود.بله از ۱۲ شب درد کشیدم صبح ساعت ۶ رفتم بیمارستان تا ۲ بعد از ظهر درد کشیدم ۱۰ سانتم دهانه رحمم باز شد برش هم خوردم ولی در نهایت اورژانسی سزارین شدم🙁

[QUOTE=94921978]نه عزیزم، همیشه ریتم مشخصی نداره، دلواپس نباش و زیاد بهش فکر نکن. انشالله بسلامتی زا ...

راه برو پله هارو هم بالا پایین کن زیاد 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
[QUOTE=94921978]نه عزیزم، همیشه ریتم مشخصی نداره، دلواپس نباش و زیاد بهش فکر نکن. انشالله بسلامتی زا ...

تقريبا باهميم منم ميترسم🤐

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
درد زایمان بود.بله از ۱۲ شب درد کشیدم صبح ساعت ۶ رفتم بیمارستان تا ۲ بعد از ظهر درد کشیدم ۱۰ سانتم د ...

هي وايييي چرا اون وقت مگه بچه طوريش بود 😖

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
وای چقدر سختی کشیدین،عزیزم

بچه اولته ؟

سيسمونيت كامله؟

هي وايييي چرا اون وقت مگه بچه طوريش بود 😖

بله هر بار که بچه میومد پایین ضربان قلبش افت میکرد آخرش برش زدن که با وکیوم بیرونش بکشن ضربانش به شدت افت کرد با همون وضعیت فرستادنم اتاق عمل.همه جام بخیه خورد حتی مجاری ادرار😔

تو ک بیشتر راه رو رفته بودی چرا سزارین شدی؟ راستی دوست عزیز درد زایمان میگن مثه درد پریودی هستش ولی ...

من كه درداي پريوديم وحشتناكه 😫

تا كل بدنم عرق نكنه دردم تموم نميشه فكر كن بدن يخ ولي عرق كني 🤕

بچه اولته ؟ سيسمونيت كامله؟

بچه اولمه،ولی سعی کردم فقط ضروریاتو بخرم،فقط چیزای مهم که واسه سه چهار ماه اول لازمه،گفتم بعد دنیا اومدن هرچیزی که لازم داشتم میگیرم