با سلام شرمنده کی ختنه کنیم بچه را ؟؟؟ همسرم میگه زود ختنه نکنید باز عرض شرمندگی میگه آلت بچه کوچیک میمونه . میگه قبلا بچه ها را 6 یا 7 سال میگردند آخه من میگم دیر نشه بچه اذیت بشه میگه. من میگم تا40 روزگی اون میگه. زود ختنه کنیم 6 ماه باشه حداقل. بنظرتون اندازه آلت ربطی به زمان ختنه داره هر کس تجربه داره بگه اینم شده مکافات
۴ سال؟؟؟؟؟ اونوقت وایمیستی نیگا میکنی؟؟🤦 خجالتی!حیایی!!!!
نه مثلا میبرمش حموم یهو چشمم می افته دیگه در ضمن بهش شیر هم دادم پسرم محسوب میشه با چشم بد نگاهش نمیکنم کلا منظورم این بود که مال اونو که من دیدم کوچیک نشده
دومی رو انشالله بعد از پوشک گرفتیم ، سنتی ختنه میکنم
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چرا اینقدر دیر؟؟؟؟ اولیه آلتش کوچیکه یا بزرگ زود ختنه کردید؟؟؟؟؟؟؟
میشه اینجا نگم😶
خواستی درخواست دوستی بده کامل برات توضیح بدم😔
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊