2777
2789
عزیزم من اصن درد ندارم و توده حس نمیکنم ولی قبلن دقیقا زیر قسمت نوکش یه تیکه سفتی بود ک درد نداشت.تو ...

ان شاالله که چیزی نیست برای شما

ولی برامن دردداره قبل پریود،حتی وقتی دست هم میزنم

ان شاالله که چیزی نیست برای شما ولی برامن دردداره قبل پریود،حتی وقتی دست هم میزنم

قبل اینکه لباستو در اراری جلو دکتر نمیشه تشخیص داد ازمایش خون یا چند تا سوال؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا شما هم مشکلتون حل شه وبزودی براتون معجزه بشه باردار بشید ....گلم وقتی مورفو یک باشه دیگه فرقی ...

شاید.ولی فعلا که یه اسپرم خوب نتونستن پیدا کنن برا میکرو

خدایا شکرت  
وای من شنیده بودم فیبروکیستیک سمت بدخیمی نمیره که ....

خودبه خود سمت بدخیمی نمیره.ولی وقتی کلی داروی هورمونی دریافت میکنی حتی ممکنه یه سینه سالم و بدون مشکل هم‌مشکل دار بشه.البته اینا همش احتماله.قطعی نیست.فقط میگن بهتره تحت کنترل باشی.

خدایا شکرت  
خودبه خود سمت بدخیمی نمیره.ولی وقتی کلی داروی هورمونی دریافت میکنی حتی ممکنه یه سینه سالم و بدون مشک ...

ملیکا جان شما بعد از ۳بار میکرو سونو دادید باز؟که تغییراتشو حس کنید؟

نظر دکترا چی بود؟

ملیکا جان شما بعد از ۳بار میکرو سونو دادید باز؟که تغییراتشو حس کنید؟ نظر دکترا چی بود؟

من اولین میکرو رو تبریز رفتم.بعدش که رفتم رویان منو فرستادن مانوگرافی و سونو و سی اسکن با تزریق.بعدش رفتم‌پژوهشگاه بیماریهای پستان.هیچ مورد مشکوکی دیده نشد.بعد که سیکلمو شروع کردم اویل کار کنسل شد چون داروها جواب ندادن.بار دوم بود که به پانکچر و انتقال رسید.یکیش هم که ایندفعه بود.

نه نرفتم.درواقع باید لااقل یکبار کنترل میکردم.ولی نکردم متاسفانه  

خدایا شکرت  
من اولین میکرو رو تبریز رفتم.بعدش که رفتم رویان منو فرستادن مانوگرافی و سونو و سی اسکن با تزریق.بعدش ...

قبل از میکرو که تبریز انجام دادی سینه هات فیبروکیستیک بود ؟

چی شد رویان فرستادنت سی تی اسکن و مامو؟بعلت فیبروکیستیک سینه؟

به امید خدا با شیردادن نی نی همهههه اینا می‌ره 

دکترم گفت وقتی شیر بچه دادی منسجمی سینه ازبین میره

قبل از میکرو که تبریز انجام دادی سینه هات فیبروکیستیک بود ؟ چی شد رویان فرستادنت سی تی اسکن و مامو؟ ...

رویان به خاطر سنم فرستادن.ولی تبریز هم حتما فیبروکیستیک بوده.چون همیشه حوالی پری درد داشتم.

بله دکتر سونو بهم گفت اگه شیر بدی بهتر میشه.

خدایا شکرت  
دلم میخواد زود مامان بشم که از این فکرها آزاد بشم  باورم نمیشه خخخخ همش میترسم

منم باورم نمیشد عزیزم.چون وضعیت همسرم اینقد بد بود که حتی جنین تشکیل نمیشد.چه برسه به ۸ تا جنین که اونم مثبت بشه.اگه خدا بخواد میشه.

ان شاالله به زودی شمام مامان میشی.

خدایا شکرت  
منم باورم نمیشد عزیزم.چون وضعیت همسرم اینقد بد بود که حتی جنین تشکیل نمیشد.چه برسه به ۸ تا جنین که ا ...

انشاالله

بحق حضرت زهرا نی نی رو سالم بغل بگیری 

وزیر سایه پدر و مادر با تن سالم ودل خوش بزرگ بشه

همیشه سر نمازام اگر قابل باشم دعات میکنم 

💓💓💓💓💓💓💓💓

فدای دل پاکت عزیزدلم  .منم برات دعا میکنم سر نمازام که ان شاالله به حق فاطمه زهرا خیلی زود به نتیجه برسی و خبر مثبت شدنتو بهم بگی.ان شاالله ان شااالله زودی مامان میشی.  

خدایا شکرت