2777
2789
منم همون که گفتم غدد داخلش دکتر لمس کرد گفت کیست داری اخه خیلیا شنیدم میگن طبیعیه باید اینجورباشه

نه طبیعیه نه غیر طبیعی.میگن مشکلی ایجاد نمیکنه.ولی من گاهی اذیت میشم.خودم ویتامین ای بخورم ببینم چه فرقی میکنه.

خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم رویان دیگه.اونجا باید نشون بدم.

سلام گلم ...شما سینه هاتون بافتش فییبروکیستیک هست یا کیست داره؟قبل از میکرو کیست داشتید یابعدش بعلت میکرو؟

من بافت سینه هام متراکم بود همیشه ۱۰روزی رازیانه خوردم سری های بعد گفت بافتش فیبروکیستیک هست اما کیست نداری ...قرار بعلت مورفو یک ودی اف ای ۲۷میکرو کنم خییییلی نگران سینم هستم ...میترسم بدخیم بشن 

نظر دکترهای تهران میکرو برای سینه متراکم وفیبروکیستیک عوارض نداره که بره سمت بدخییمی؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه طبیعیه نه غیر طبیعی.میگن مشکلی ایجاد نمیکنه.ولی من گاهی اذیت میشم.خودم ویتامین ای بخورم ببینم چه ...

بعد عزیزم دیدم تو گروه آناتورک گفتید بعلت مورفو یک جنین تشکیل نشده....فقط مشکل مورفو یک دارید؟

منم همسرم مورفو یک هست قرار برم دکتر جنتی وطرازی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
موقع معاینه خودم پیداش کردم، یه برجستگی که کاملاً زیر دست میاد و وقتی بهش دست میزنم درد داره.

سلام عزیزم ....شما سینه هاتون کیست داشت میکرو کردین؟یا بعداز میکرو کیست زد؟

من سینه هام فیبروکیستیک هست اما کیست نداره...باید میکرو کنم نگرانم عوارض داشته باشه وبدخیم بشه 

سلام عزیزم ....شما سینه هاتون کیست داشت میکرو کردین؟یا بعداز میکرو کیست زد؟ من سینه هام فیبروکیستیک ...

قبل از میکرو کیست داشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام گلم ...شما سینه هاتون بافتش فییبروکیستیک هست یا کیست داره؟قبل از میکرو کیست داشتید یابعدش بعلت ...

تو ماموگرافی و سونو حرفی از کیست نزدن.فقط گقت فیبروکیستیک هستی.به من گفتن مشکلی نیست که بری میکرو.ولی خب هر ۶ ماه باید تحت کنترل باشی و یه سونو بدی تا ببینیم خدای نکرده نرفته باشه به سمت بدخیمی.فقط گفتن به خاطر داروهای هورمونی خب ممکنه دردناک بشه.

خدایا شکرت  
بعد عزیزم دیدم تو گروه آناتورک گفتید بعلت مورفو یک جنین تشکیل نشده....فقط مشکل مورفو یک دارید؟ منم ...

حرکتشونم صفر هست.همسرم یه مشکل ژنتیکی داره که رو اسپرماشم تاثیر گذاشته.فقط مورفو یک بودن نمیتونه مشکل بزرگی باشه.ان شاالله شما نتیجه میگیرین.

خدایا شکرت  
حرکتشونم صفر هست.همسرم یه مشکل ژنتیکی داره که رو اسپرماشم تاثیر گذاشته.فقط مورفو یک بودن نمیتونه مشک ...

ایشالا شما هم مشکلتون حل شه وبزودی براتون معجزه بشه باردار بشید ....گلم وقتی مورفو یک باشه دیگه فرقی ندار علتش چی هست یکی براثر مادرزادی یکی بر اثر واریکوسل یکی.....منظورم اینه مال ماوشما فرقی ندار هردو یک هست 

تو ماموگرافی و سونو حرفی از کیست نزدن.فقط گقت فیبروکیستیک هستی.به من گفتن مشکلی نیست که بری میکرو.ول ...

وای من شنیده بودم فیبروکیستیک سمت بدخیمی نمیره که ....

خانوما توروخدا بکید بجز سونو از کحا میشه فهمید و چه علایمی داره.  و پرولاکتینم بگید

من چندهفته ایی میشه که توسینه ام حس میکنم یه چیزای سفتیه،هنوزنرفتم دکتر،پرولاکتینم اگه ازسینه شیربیاد یعنی داری باازمایش فهمیده میشه،منم پرولاکتینم بالابودقرص خوردم خوب شدم

من چندهفته ایی میشه که توسینه ام حس میکنم یه چیزای سفتیه،هنوزنرفتم دکتر،پرولاکتینم اگه ازسینه شیربیا ...

عزیزم من اصن درد ندارم و توده حس نمیکنم ولی قبلن دقیقا زیر قسمت نوکش یه تیکه سفتی بود ک درد نداشت.تو پریودی درد ندارم و ترشح نمیاد.

نو روخدا انکانش هست باشه

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون