2821
2789
اخی مبارکه،سیکلات چن روزه س؟! عکس بده ازش

من قبل ازدواج همش منظم بود اما چهار ماهه عروسی کردیم و اقدام کردیم ماه قبل ی هفته انداختم عقب ولی شدم غروبش بی بی چکام منفی میشد قبل ازدواج ۲۸بود اما الان هی عقب جلو میشه

من قبل ازدواج همش منظم بود اما چهار ماهه عروسی کردیم و اقدام کردیم ماه قبل ی هفته انداختم عقب ولی شد ...

ووووااااای😍😍😍😍😍😍😍😍😍چه پررنگم هس مبارکت باشه

برا مام دعا کن لطفا😿

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا نشه عزیزم؟!مگه خدایی نکرده مشکلی داشتی؟! باور کن یه مسافر قد کنجد تو دلت داری😍😍😃

مشکل ک نه ولی دو روز دیگه چهار ماهه عروسی کردیم نمیشدم و میخورد تو ذوقم واس اون میگم من شوهرم ی روز هست ی روز نیس تنهام همش واسع اون میخاستم 

سلام

من یکشنبه موعدم بود

شنبه عصر بیبی زدم

نشون داد

از هاله هم بیشتر بود... خط ورتی انداخت قشنگ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چرا نشه عزیزم؟!مگه خدایی نکرده مشکلی داشتی؟! باور کن یه مسافر قد کنجد تو دلت داری😍😍😃

من و شوهرم بش میگیم تخم شربتی😍

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اها مبارکه الان چند هفته ای

چهار هفته

شماهم بارداری

مبارک باشه

من و شوهرم بش میگیم تخم شربتی😍

ای خدااااا😍😍😍😍😄خدا حفظش کنه براتون

ان شا الله تخم شربتی تون رو تو لباس عروس یا کت شلوار دومادی ببینین😍😍😅

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792