2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درامد قشر متوسط و ضعیف همونیه ک هست اما خرج ها سه برابر شایدم بیشتر شده واقعا ادم نمیرسه 

چند وقت پیش یکی از دوستانم میگفت ک یکساله گوشت نخریدن خدا هم این دنیا هم اون دنیا ذلیل کنه هر کسی ک  باعث و بانی بدبختی مردم هستش 

اخه چندان درامدی نداره که این چیزا

کم کم شروع کنه کارش خوب باشه داره 

اتفاقا من برای دختر دوستم خرید کردم خانومه خیلییییییییی سرش شلوغ بود گفت کم کم ماهی 1-2تومن برای خودم میمونه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

اگه سرمایه نداری بدون کار کردن هم مشکلتو حل نمیکنه

ما هم پولدار نیستیم

میرم سرکار ولی چون ماشین ندارم ۸۰٪ حقوقم میره برای کرایه😔😔

حس میکنم ادمایی مثل ما همیشه باید حسرت به دل بمونن و هیچوقت زندگی بهشون روی خوش نشون نمیده

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
اگه سرمایه نداری بدون کار کردن هم مشکلتو حل نمیکنه ما هم پولدار نیستیم میرم سرکار ولی چون ماشین ند ...

منم همین حسو دارم .حس میکنم هیچوق نمیتونم احساس خوشبختی کنم و اونجور ک میخام زندگی کنم .امیدی برا ادم نمیمونه تو این اوضاع

منم همین حسو دارم .حس میکنم هیچوق نمیتونم احساس خوشبختی کنم و اونجور ک میخام زندگی کنم .امیدی برا اد ...

بخدا هرچی دربیارم میشه کرایه رفت و امدم حالا انگار چقد پول بهم میدن

روز و شب کسایی که این بلا رو سرمون اوردنو لعنت میکنم 

مگه ما چقد سن داریم باید اینطور از ته دل آه بکشیم😔💔

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792