2777
2789
عنوان

شیر خشک

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست
کولیک چه ربطی به شبر دادن داره ؟ قطره کولیک بگیر براش  یه دکتر دیگه ببر ،اگه خوب وزن گرفته دی ...

میگم که ساکت نمیشه فقط با خوردن شیر ساکت میشه .میترسم با این کارم حالش به مرور بدتر شه و چاقی بیش از حد بگیره .چون دکترش گفت زیادی وزن گرفته

میگم که ساکت نمیشه فقط با خوردن شیر ساکت میشه .میترسم با این کارم حالش به مرور بدتر شه و چاقی بیش از ...

الهی بگردم 

بچه ها ی کولیکی تو ماشین اروم میشن 

امتحان کردی؟

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم  بچه ها ی کولیکی تو ماشین اروم میشن  امتحان کردی؟

ماشین .صدای سشوار.ماساژ.حوله آبگرم .موزیک و... انواع داروهای کولیک .دیگه دارم به این نتیجه میرسم بچم دوسم نداره افسرده شدم

ماشین .صدای سشوار.ماساژ.حوله آبگرم .موزیک و... انواع داروهای کولیک .دیگه دارم به این نتیجه میرسم بچم ...

عزیز دلم

اگه این حس رو داری شاید واقعا افسردگی گرفتی 

حتما یه پیش یه روانشناس یا روانپزشک برو 

من بعد زایمان تا ۹ماهگی پسرم درگیر افسردگی بودم 

به پسرم نگاه میکردم و دلم براش میسوخت که من مادرشم 

باورت میشه تا ۹ماه از ته دل نبوسیدمش 

پس حتما پی گیری کن. با یه دوره قرص از بین میره این حالت 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
عزیز دلم اگه این حس رو داری شاید واقعا افسردگی گرفتی  حتما یه پیش یه روانشناس یا روانپزشک برو ...

واقعا خجالت میکشم این حسو به کسی بگم 😥مرسی عزیزم از راهنماییت .شبت بخیر انشالله خدا خودش حل کنه

ای خداا همه کاری کردم .گاهی وقتا از نگاه بچم حس میکنم اصلااا دوستم نداره یعنی حس میکنم بچه داره میگه ...

اييين چه فكريه ميكني سعي كن بيشتر باهاش وقت بگذروني و كمترم بذاري به مادرشوهرت وابسته شه،سعي كن كمتر بري كلا😅😅😅الانم كوچيكه و چون خسته اي و بي رمق شدي نميتوني بچتو اروم كني ماهم همين بوديم بچه من با پدرم خيييييلي آروم ميشد الانم همينه اما خوب رفته رفته ميشناستت و درنهايت مياد بغل خودت😌

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️