2777
2789
عنوان

فضولی زیاد....

294 بازدید | 52 پست

من یکسال عقد کردم و مجبورم هر ۳شنبه تا جمعه برم خونه پدر شوهرم بعضی وقتا ب بهونه‌خای مختلف نمیرم ولی شوهرم میگه برم برادر شوهرامم‌ همیشه میان هرهفته مشکل من اینک مادر شوهرم شوهرم سین جین میکنه و درمورد همه چی ازش سوال میپرسه از هرلحظه ب لجظه‌اش‌ ک چیکار کردی کجا رفتی 

شوهرمم کامل ج میده دوس ندارم مسایل زندگیمونو بهش بگه جنی بهش گفتم میگه چ فرقی داره بزار بدونه باید هرکاری میکنه بهش بگه نگه باهاش بد میشه

وضعیت مالی همسرمم خوب نیس مجبوره بسازه البته خودشم دوس داره ک میگه چیکارش کنم همه چیو‌ نگه حداقل از زندگی خصوصیمون‌

چه خبره چهار روز اونجایی

ول کنا

از الان توقع ایجاد نکن

هفته ای یه روزم زیاده والا. تازه شبم نمون

از من گفتن

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خبره سه شنبه تا جمعه 

منم میگم اما من کوچیکترین عروسم برادر شوهرام‌ خیلی مادر دوستن میرن‌ اونجا شوهرمم منو مجبور میکنه میگه از جاریات‌ یاد بگیر اونا هیچی نمیگن

چه خبره چهار روز اونجایی ول کنا از الان توقع ایجاد نکن هفته ای یه روزم زیاده والا. تازه شبم نمون ...

خونمون ۲ ساعت تفاوت مسیر داره حالا من میگم ۲ روز اشکال نداره ولی نه انقد

و فضولیا‌ بیشتر ناراحتم میکنه

منم میگم اما من کوچیکترین عروسم برادر شوهرام‌ خیلی مادر دوستن میرن‌ اونجا شوهرمم منو مجبور میکنه میگ ...

عزیزم اینجوری ادامه بدی همه چیه زندگیت دست مادرشوهرت می افته بگو من اخلاقم با جاریام فرق میکنه هفته ای یه شب برو 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

عجله نکن واسه درست شدن این قضیه بلخره اون یه عمر این مدلی بوده ولی بیخیال هم نباش که براش عادی بشه

ریز ریز تو مغزش کن که خوشت نمیاد

وقتی میشنوی داره فلان چیزو میگه بعدا تو تنهایتون عکس للعمل نشون بده که مثلا کاش نمیگفتی

ولی اگه خاص توجیه کنه جوابشو نده که به بگو مگو تبدیل شه

کلا خوب نیشه به مرور

ازین موردا زیاد داشتم😁

اجبار واسه موندن اونجا رو درک نکردم  کاری به رفتار همسرت ندارم اما اونجا بودنت بی عزتت میکنه

وقتی میخوام بیام پدر شوهرم باهام بد رفتاری میکنه الان ۲ هفتس‌ بهونه گرفتم نرفتم بهشون زنگ زدم حالشونو بپرسم پدرشونرم گفت عروسای خوبم‌اینجان 

خونمون ۲ ساعت تفاوت مسیر داره حالا من میگم ۲ روز اشکال نداره ولی نه انقد و فضولیا‌ بیشتر ناراحتم می ...

چون زیاد میری و میمونی باهات صمیمی شدن و انتظار دارن ریز به ریز کارتونو گزارش بدین

فاصله تونو حفظ کنید

صمیمی هم نشید

چون بعدا به مشکل میخورید

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
عجله نکن واسه درست شدن این قضیه بلخره اون یه عمر این مدلی بوده ولی بیخیال هم نباش که براش عادی بشه ...

آخه یبار گفتم مسایل خانواده منو چرا میگی داد و فریاد کرد حالا چی شده خوردشون منم دیدم دعوا شروع کرد هیچی نگفتم

نمی‌دونم چجوری بهش بگم

وقتی میخوام بیام پدر شوهرم باهام بد رفتاری میکنه الان ۲ هفتس‌ بهونه گرفتم نرفتم بهشون زنگ زدم حالشون ...

حق داره

میگه این میخاد پسرمو جدا کنه پس عروس بدمه😁

تو مساعل ننه بابایه شوهراتون لدفن ضربتی عمل نکنید

به مرورررر جوری که اصن خودشونم نفمن

چون زیاد میری و میمونی باهات صمیمی شدن و انتظار دارن ریز به ریز کارتونو گزارش بدین فاصله تونو حف ...

تا حرف نمیزنم شوهرمو پر می‌کنن م زنت مارو‌تحویل نمیگیره‌ بدرفتاری میکنه اونم با من بحث میکنه