2777
2789
عنوان

فضولی زیاد....

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 52 پست

چیزی نمیخاد بگی

شما هنوز زیر یه سقف نرفتین

هنوز بتو خیلی اعتماد نداره

باید اعتمادشو جلب کنی

باید بفمه میتونه روی تو هم حساب کنه

اگه کاریو کردین بش بگو بین من و تو بمونه هااا

شاید ده بار بیست بار بره بگه

ولی وقتی ببیته تو با احترام ازش دلخوری دیگه اینکارو نمیکنه

بازم میگم توقع نداشته باش یهد بشه مثه شوهر خواهرت شوهر دختر خالت یا هر مدی که دور و برته 

باید تو نمه نمه بش خط بدی که چجوری دوس دارفقط باید انقد ظریف انجامش بدی که اون شک نکنه به اینکه نکنه این مسخاد منو از ننم جدا کنه یا هرچی

در کل اعتمادشو جلب کن و عجله نکن

تاماااام

الان ۲ هفتس‌نرفتم هیچکدومشون ب من زنگم نزدن به شوهرم میگم میگه ازت ناراحتن خونمون همه چیزت‌ ب راهه چ ...

واه واه مادرشوهره منم میپرسید شوهرم اوایل همه چی رو تعریف میکرد الان یکی دوساله بهتر شده 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی نمیخاد بگی شما هنوز زیر یه سقف نرفتین هنوز بتو خیلی اعتماد نداره باید اعتمادشو جلب کنی باید ...

ما دوست بودیم ۲ سال منو کامل میشناسه ک پای همه چی وایسادم حتی خودشم میگه اینارو اما این حرف زدناش تنها مقصرش‌ مادرشه‌ ک همش ازش میپرسه ک شوهرمم میگه من وقتی بهش میگم بین خودمون باشه میره یواشکی میگه این بیشتر منو اذیت میکنه 

واه واه مادرشوهره منم میپرسید شوهرم اوایل همه چی رو تعریف میکرد الان یکی دوساله بهتر شده 

خداروشکر 

والا مامان من از منی ک دخترشم نمیپرسه چرا اینا اینجورین‌

ما دوست بودیم ۲ سال منو کامل میشناسه ک پای همه چی وایسادم حتی خودشم میگه اینارو اما این حرف زدناش تن ...

میگم که سوال جوابش میکنن

شوهرت هنوز پسره

پسره خونه باباش

برید سره خونه زندگی اوضا بهتر میشع حتی اگه نزدیک اونام باشی باز فرقشو احساس میکنی

احتزامشونو داشته باش که زبون مامانش پیش شوهرت دراز نباشه ولی اصلا هم باشون خودی نشو

خداروشکر  والا مامان من از منی ک دخترشم نمیپرسه چرا اینا اینجورین‌

شوهره من تو نامزدی می یومد خونمون وقتی برمیگشت از شوهرم میپرسید شام چی گذاشته بودن و تو خونشون کیا بودن و هزار جور سوال عزیزم از بیکاریه و ذهن آزاد 

میگم که سوال جوابش میکنن شوهرت هنوز پسره پسره خونه باباش برید سره خونه زندگی اوضا بهتر میشع حتی ا ...

من خیلی بهشون احترام میزارم مادر شوهرم جلو‌همه تعریفمو میکنه اما در عمل جاریامو‌ ک اصلا بهش احترام نمیرارن دوس داره و بهشون میرسه‌ واسه اونا بهترین کارارو میکنه سوغاتی خوب همه چی حالا همه جی هم بهش میگن حتی یبار ب شوهرمم گفتم اونم طرف زن داداششو گرفت منم گفتم احترام ج نمیده تو این زمونه 

خیلی اذیت میشم بابت اینک بهشون احترام میزارم ولی اونارو‌ دوس دارن و شوهر من پولدار نیس اصلا ولی همه چی از این میخوان‌ مادرش حتی مانده حسابشو میدونه میگه ۱۰۰ تومن داری پس ساندویچ بگیر اما از اونا دیگه ک میلیاردن هیچی نمیخواد نمی‌دونم چیکار کنم شوهرم بتونه بگه نه نمیتونم یا حرفی نزنه

شوهره من تو نامزدی می یومد خونمون وقتی برمیگشت از شوهرم میپرسید شام چی گذاشته بودن و تو خونشون کیا ب ...

دقیقا همینه حالا مادرشوهرم زنگ میزنه ناهار چی خوردی طاقت نداره بره خونه

شوهرمم مو ب مو میگه حتی از بابام اینا چیکار کردن کجا رفتنم میگه 

واااای ک چقد حرص می‌خورم من

دقیقا همینه حالا مادرشوهرم زنگ میزنه ناهار چی خوردی طاقت نداره بره خونه شوهرمم مو ب مو میگه حتی از ...

شوهره منم اوایل ازدواج همه چی رو توضیح میداد شاید سن شوهرت کمه رفته رفته تجربیات زیاد میشه و دیگه نمیگه 

ای بابا حرص‌ خوردم حالا بزا بری سر خونه زحدگیت ایشالا که بهتر میشه

الان برادر شوهرم سر زندگشیه ب اونم رنگ میزنه جوری ک جاریم تو روش میگه مونده بپرسی ببخشید دست شویی میره یا نه ولی بازم مادر شوهرم ادامه میده

من خونشونم میبینم ب همه برادرشوهرام زنگ میزنه میگه کسی اومد خونتون غذا چی درست کردید و همه چی اونا گفتن با شوهر منم همینه ولی من نمیخوام اینجوری باشه

شوهره منم اوایل ازدواج همه چی رو توضیح میداد شاید سن شوهرت کمه رفته رفته تجربیات زیاد میشه و دیگه نم ...

شوهر من سنش ۲۷ ولی برادر شوهرم ک همه چیو میگه ۳۶

بعدشم شوهرم تا چیزی نمیگه مادرشوهرم برادر شوهرامو‌ پر میکنه ک این منو دق‌ میده ج منو درست نمیده شوهرمو عذاب وجدان میده 

الان برادر شوهرم سر زندگشیه ب اونم رنگ میزنه جوری ک جاریم تو روش میگه مونده بپرسی ببخشید دست شویی می ...

اها پس این مدلی هس

تو باید با شوهرت هماهنک باشی که تا چه حدی و بش بگید شاید اصن یجا نیاز به دروغ مصلحتی باشه

شوهر من سنش ۲۷ ولی برادر شوهرم ک همه چیو میگه ۳۶ بعدشم شوهرم تا چیزی نمیگه مادرشوهرم برادر شوهرامو‌ ...

واااای حدا به دادت برسه پس کلا مدشون اینجوریه 

اها پس این مدلی هس تو باید با شوهرت هماهنک باشی که تا چه حدی و بش بگید شاید اصن یجا نیاز به دروغ مص ...

تا حرفی میزنم سریع جبهه میگیره میگه توام ب خانوادت‌ بگو میگم زندگی منو تو ب کسی ربطی نداره میگه این چیزا مهم نیس اصلا حرف حالیش نمیشه