2777
2789
عنوان

🅾بیت کوین🅾⛔⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 65677 بازدید | 147 پست

جیگرا دوست‌منو تو اینستا لایک‌کنین تا تو مسابقه اول بشه خیلی رو کمکتون حساب‌کردهاااا خیلی وقتتون‌رو هم‌نیمگیره فقط باید بزنین رو ابیه پایین دلشم فقط به لایک‌شما عشقا خوشه چون‌کسی رو نداره لایکش کنهhttps://www.instagram.com/p/B3z7UfDH4pc/?igshid=zbn9dahhepu4

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟

استارتر  مورد نظر  در دسترس نمی باشند   

قطعش  کردن 😐

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب احتمالا براشون ساز و کار رو درست  توضیح ندادند . ببینید تا جایی که من میدونم این دستگاه ها ...

یکم راجعبه استخراج توضیح میدیت و اینکه حل این معادلات برای چ کاری هستش

من تا بهمن ماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنم من مطمئنم🏃‍♀️💃
ببخشید گلم من به بورس اونم تو ایران علاقه ای ندارم، بیت کوین هم خرید و فروشش یه جورایی شبیه بورس هست ...

یکم راجعبه استخراج بیت کوین توضیح میدین.

شما ایران نیستین؟

من تا بهمن ماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنم من مطمئنم🏃‍♀️💃
حرام نیست قرار نیست که دزدی کنی یا پول مفت وارد زندگیت بشه البته خودمم مخالفم باهاش

عزیزم ببخشید بیت کوین قانونیه؟ 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
بنظرتون بیت کوین 2020 تا کجا بالا میره

سلام دوست عزیز به دلیل اینکه آخرای بیت کوین هست و تموم میشه احتمالا تا ۳۰ هزهر دلار بالا بره ولی بعضی از معتقدین میگن تا  ۵۵ هزهر دلار بالاخواهد رفت 

سلام دوست عزیز به دلیل اینکه آخرای بیت کوین هست و تموم میشه احتمالا تا ۳۰ هزهر دلار بالا بره ولی بعض ...

سلام ممنون از پاسخگوییتون  انشالله همینه که میگید بشه ،2 سال پیش تا 19270 دلار بالا رفت طمع کردم نفروختم.امیدورام امسال تا همون 20 هزار هم بالا بره .خیلی لطف کردید ممنونم .