2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 71 پست
شما تنها کسی هستین که اینو میگن خانواده ام انقدر متو ترسوندن که نگو اخه فقط این نیست میخواد منه ببره ...

😐چند سالتونه اصلا 

ببین این بی پول ک هست هیچ مسئولیت پذیرم نیست اگه بود ب خودش زحمت میداد ی کار پیدا کنه یه خونه کوچیک تو شهرتون بگیره ن اینکه بگه بیا بریم خونه ننم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
شما تنها کسی هستین که اینو میگن خانواده ام انقدر متو ترسوندن که نگو اخه فقط این نیست میخواد منه ببره ...

یه مدت مادرش غرغر میکنه برمیگردید اگرواقعا عاشق هستید باید تاته ماجرابرید خودتون رواماده کنید برای همه چیز ازدواج همینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂اسم كاربريت خيلي خوبه

خودمم خوبم☺

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
من بودم نمیگفتم اشتباه میکنی. انقدر میزدمت که بفهمی داری اشتباه میکنی. کلا فیزیکی عمل میکنم. ...

واقعآ دارم میگم ممنون که انقدر دلسوزانه به فکرمی با اینکه اصلآ منو نمیشناسی نه عزیزم خودمم دارم به نتیجه میرسم بیخیال شم بهتره

تو خیلی باارزشی
یه مدت مادرش غرغر میکنه برمیگردید اگرواقعا عاشق هستید باید تاته ماجرابرید خودتون رواماده کنید برای ه ...

نمیدونم چرا حرفهاتون به نام کاربریتون نمیخوره . ببخشیدا ...

من با عقل ازدواج کردم ولی مشکلات مالی و بیماری بعد ازدواج و دخالت خانواده ها کارمو به جدایی رسوند 

مورد من تازه خیلی اوکی بود نسبت به ایشون

عروسی گرفتن خونه بالای پدرشوهرم بود شغلم داشت ولی کم درامد 

و نیمه وقت ...

بعد شما به یه ادم بیپول که دهات میبره دختر مردمو میگید برو ؟

واقعا عجیبه 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

صد در صد ازدواج نکن باهاش  وای مادرش مخالفه تازه دهات 😐😐😐 کار دهات گاو دوشی . زیر گاو تم ...

اره خودمم به این نتیجه رسیدم که بیخیال شم بهتر از اینکه بچه بغل برگردم

تو خیلی باارزشی

منم يكي رو خيلي دوست داشتم تازه شرايطش خيلي خوب بود وعاشقم بود وخانوادم هم موافق بودن ولي ننش زياد موافق نبود معلوم بود زوري اومده خونمون منم قبول نكردم.بااينكه خيلي خيلي سخت بود ولي فراموش كردم و عاقلانه ازدواج كردم باكسي كه خانوادم تاييد كردن و ديگه به اون فكرنميكنم

یه مدت مادرش غرغر میکنه برمیگردید اگرواقعا عاشق هستید باید تاته ماجرابرید خودتون رواماده کنید برای ه ...

عزیزم به حرمت اسم کاربریت درست مشاوره بده.

اخه چی داری بهش میگی.

عشق کیه .

ما خونه پدر مادرامون که از خودمون عزیز ترن بهمون پول ندن میریزیمش بهم ن شوهر اونم بخاطر یه مدت وابستگی.

پاشه بره دهات؟؟

بدون پول.

بعد مادر شوهره با رضایت ولب خندون و در قندون میان خاستگاری بعد یه مدت عروسشو دو نصف میکنه اینی که راضی نیست که بلای بدتری سرش میاره.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤
نمیدونم چرا حرفهاتون به نام کاربریتون نمیخوره . ببخشیدا ... من با عقل ازدواج کردم ولی مشکلات مالی و ...

پول روخدا میرسونه وقتی علاقه باشه میشه بامادرطرف زندگی کرد اما اگرازدواج اجباری باشه یاعلاقه نباشه جدایی میاد وسط خداخودش گفته باازدواج بی نیازمیشید چون کارخیرهست خداپولش رومیرسونه عشق واقعی مهمه که این خانم داره

شماهم اگر عاشق بودید و پیش مشاورمیرفتید و صبربیشتری میکردیدطول زمان مشکلاتتون روحل میکرد من زندگیم بدتر ازشما بود بخدا توکل کردم وتلاش کردم وصبر وبهترشد ماشاا.... خداروشکر فقط خداوند واهل بیت کمک کردند 

مودب تر صحبت کنید من بی عقل نیستم

واقعآ دارم میگم ممنون که انقدر دلسوزانه به فکرمی با اینکه اصلآ منو نمیشناسی نه عزیزم خودمم دارم به ن ...

اره عشقم بیخیالش.

توگه انقدر خوبی انقدر گلی حیف نیستی پاشی بری اونجا.

انشالله یکی مثل خودت دسته گل میاد میگیرتت .

انقدر پسر هست تودنیاااااا اصلا نگران نباش ایران تموم بشه باکشورای مجاور ازدواج میکنیم😁

اخه باید تضمینی برای زندگی وجود داشته باشه

تو خیلی باارزشی
عزیزم به حرمت اسم کاربریت درست مشاوره بده. اخه چی داری بهش میگی. عشق کیه . ما خونه پدر مادرامون ک ...

خودش عاشق شدید هست میتونه بره پیش مشاور بهش گفتم بره فعلا گیج هست برای همین گفتم درکل خداوند پول رومیرسونه اخلاق وتربیت طرف مهمه که باید بررسی بشه