2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرانه ,,,,مشاورانه ....مادرانه ,,,,بهت میگم ازدواج نکن .,.,این فقط وابستکیه ....

عشق اگه عشق باشه .,..تو الان نبایداز هیچی بترسی.,...عشق تو رو قوی تر میکنه ,,,,نه اینکه بخواد این همه افکار متفی به ذهنت بیاره ...عاشق نیستی ...وابسته ای ....

کات کن ...یه سفر برو برگرد ,..,همه چی روال عادی خودش رو در پی میگیره 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

حالا مطمئنی حست همون عشقه؟

حتی اگه همه چیشم اوکی بود میگفتم باهاش ازدواج نکن چون مردا ۳ سال عقب تر از خانومایه همسنشونن حالا فک کن کوچیک ترم باشه ازت کلا دِقِت میده

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اولا همین که دوستش دارید عالیه دوما خداوند فرموده باازدواج چون کارخیره پول دار وبی نیاز میشید سوما ...

شما تنها کسی هستین که اینو میگن خانواده ام انقدر متو ترسوندن که نگو اخه فقط این نیست میخواد منه ببره دهات با مادرش زندگی کنم اونم من که تو عمرم کاره دهات نکردم مادرشم مخالفه

تو خیلی باارزشی

من بودم نمیگفتم اشتباه میکنی.

انقدر میزدمت که بفهمی داری اشتباه میکنی.

کلا فیزیکی عمل میکنم.

واقعا یعنی چی.😒

چی میگی 😒

من دوست پسرم زنگ زد گفت بریم بیرون گفتم ن بهت حقوق ندادن گفت قرض میگیرم گفتم ن نمیخوام.

اونوقت تو اینجور ازدواج میکنی؟؟؟

البته نمیگم پولکیما این بیشعوره حالشو اینطور میگیرم.

بشین سرجات هیچکس بعد هیچکس نمرده تازه گزینه های خیلی بهتری پیدا میشن.

ببین کسی نیست بزنتت جای من خیالم راحت بشه😒

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

بنظر من گریه کردن تو یه کاخ خیلی بهتر از گریه کردن تو یه زیر پله ی ۴۰متریه😊

ازش دوری کن خودتو مشغول کن درس کار باشگاهی چیزی خودبخود یادت میره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مشخصه كه خودت هم ميدوني پشيمون ميشي ولي مقاومت ميكني  مطمئن باش كه مجرد بودن خيلي بهتراز زندگي ...

نه دارم کم کم به این نتیجه میرسم پا رو قلبم بزارم بهتره  

تو خیلی باارزشی