2777
2789

یه یخچال تازه خریدیم شستمش تمیزش کردم تمام غذاها تو ظرف دربسته هستن و میوه خراب ندارم تو یخچال ک بگم بو ازونه میوه هام همه سالمن اما بازم یخچال بو میده 😷اصن درشو ک باز میکنی بو طالبی گندیده میده😭😭😢

جان من است او❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمی وانیل بریز تو ظرف بزار یخچالتون بوش میره مگ تازه نخریدین چرا باید بو بده 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

منم یخچال قبلیم خودمون خونه نبودیم کلید دسته یکی دیگه بود برق رو قطع کرده بود مرغ توش کرم زده بود بو گندی میداد هرچندبار هم میشستمش فایده نداشت 

زغال جوش شیرین همه چی هم امتحان کردم

حالا بعداون سه یا چهارباز گاز خالی کرد نزدیکه سی چهل کیلو ماهی داخلش بازم خونه نبودیم گاز خالی کرده بود گندیده بودن

خلاصه ازش خیر ندیدیم اخرشم دادیمش صد تومن

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

نو یا کهنه؟؟ اگه کهنه است که احتماله زیاد مرغ گندیده توش 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت