2777
2789

اگهایرانسل هست با مای ایرانسل راحت میتونی بگیری

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه پرینت مکالمات حکم قاضی لازمه ب این راحتی نیست

من تو دادگستری کار میکنم کی گفته؟

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
چجوری؟

نصبش کن یجا هست نوشته ریز مکالمات

اگه مال شوهرتو میخوای بگیری تو گوشیش برنامه ایرانسل من یا همراه من نصب کن برو سراغ ریز مکالمات مشخص میشه فقط تماسهای گرفته شده رو نشون میده کسایی که بهش زنگیدن رو نشون نمیده

با پیامای چیزگرام اشتباه گرفته

اگر کسی مزاحمت ایجاد ایکنه و ... میشه با مراجعه کردن برگه بگیری ببری اسم و فامیل و ایناشو در بیاری ولی برا مکالمات دستور دادگستری و قاضی و طرح شکایت و ...اینا لازم نیست