2777
2789
عنوان

بگید من حساسم یا حرف شوهرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 44 پست
آدما گاهی نمیتونن منظورشونو درست بیان کنن و یا حرفاشون طوریه که بدون اینکه قصدی داشته باشن به طرف تو ...

هر بار گفتم‌ حرفت ناراحتم میکنه ولی بازم میگه حتی زمانی که با هم خوبیم مثلا دیشب گفت من دیوانه شدم بالش انداختم بیرون گفتم حق نداری اینجا بخوابی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهز منم ی موقعه هایی ک قیمت چیزی میپرسم ازش میگه مگه تو میخای پولشو بدی

ی دفه بحث سنگینی کردم باش و قسم خورد ک تکه کلامه و از قدیم ب دوستاش میگفته ولی دیگه بمن نگفت

به خدا صد بار اینارو گفتم

پس ی جور دیگه بگو 

بگو غیر از شکم بفکر روح منم باش

غیر سیری شکم سیری روحی هم نیاز داری

شاید شما بد گفتین ک ایشون بد میگن،

راههای مختلفی رو امتحان کن 

احساسی

شوخی

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت
شما هم بزن به در شوخی خیلی حساس نشو من شوهرم هر چی از این حرفا میزنه می خندم میگم حمال از مهریم کم ک ...

نمیتونم وقتی میگه خیلی ناراحت میشم تا چند روز غذا از گلوم پایین نمیره هی فکر میکنم راضی نیست بخورم

شاید شوهرت فکر میکنه حرفش شوخیه و خیلی خنده دار

نه بابا میدونه ناراحت مبشم یه بار حامله بودم سر غدا بودیم اینو گفت به خدا لقمه تو گلوم گیر کرد تا یک هفته هیچی نمیتونستم بخورم

نه بابا میدونه ناراحت مبشم یه بار حامله بودم سر غدا بودیم اینو گفت به خدا لقمه تو گلوم گیر کرد تا یک ...

خیلی حساسی عزیزم یکم شل بگیر شما هم خیلی ریلکس هر چی دلت میخواد بهش بگو،اول بخند بعد بگو عزیزم وظیفته منت گذاشتم زنت شدم باید همه جوره سیرم کنی😐 بعد بگو تو غلام حلقه به گوشمی زیاد حرف نزن که ناراحت بشم عوضت میکنم😁   

نمیتونم وقتی میگه خیلی ناراحت میشم تا چند روز غذا از گلوم پایین نمیره هی فکر میکنم راضی نیست بخورم

اصلا نمیتونه راضی نباشه چون وظیفه خوراک و پوشاک شما رو تامین بکنه یکم اعتماد بنفس داشته باشین تازه هر چی شوهرت داره و نداره مال خودت بدون از پول بگیر تا بقیه چیزا😁