2777
2789
عنوان

بگید من حساسم یا حرف شوهرم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 44 پست
من بودم میشستم میذاشتمش کنار ، مگه خونه بابات گشنه بودی ک منت میذاره برای سیر کردن شکمت وظیفشه

والا .پدر مادرا صدبرابر اینکارارو میکنن یه بارم منت نمیذارن 

اه اه اه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفش زشته باید بگه برای اسایش تو راحتی تو یا خوشبختی تو کار میکنم بزار بره کار کنه بعضی از مردا دلسوزی احتیاج ندارن  

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بگو وظيفته عزيزم

همينكه نفقه نميخوام ازت لطف بزرگي ميكنم

ناراحتي من نفقمو ميگيرم خوردو خواكمم با خودم

توهم هرچي ميخري بشور بپز خودتو بچه هات بخورين😊

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

همسر من هم تقریبا همینطوریه، البته اون نمیگه برای شکم تو، اون میگه نمیخوام فردا روز شرمنده زن و بچه باشم. منم همش میگم از نظر مالی با کم و زیاد میسازیم، ما به جز پول، به حضور خود تو هم احتیاج داریم... ولی خب بازم کار خودشو میکنه 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

یه بار بگو.وظیفته دیگه هم ازت تشکر نمیکنم که حرف بشنوم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

آدما گاهی نمیتونن منظورشونو درست بیان کنن و یا حرفاشون طوریه که بدون اینکه قصدی داشته باشن به طرف توهین کردن.

اگر همسر شما در بقیه موارد هم اینجوریه که نباید بهتون بر بخوره بلکه تلاش کنید تا راهی پیدا کنید تا درست منظورشونو برسونن.

دارم تلاش میکنم خوشحال ترین باشم😊

من میگفتم

اینکه با ساعت کاریه بالا خودتو میکشی برای شکم منی که خوراکه خاصی ندارم از بی عرضگی و ناتوانیه خودته

خیلی مردا با نصف ساعت کاریه تو ۳ برابر درمیارن😊

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟