2777
2789
عنوان

مستاجرا بیان

427 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها

ما یه خونه 57متری نقلی  یک حواله داریم توی جنوب غرب تهران که درحال حاضر داریم اونجا زندگی میکنیم، امسال تصمیم داریم بچه دار بشیم ولی هم دوست دارم دوخوابه باشه هم محله بهتری، 

البته بدلیل اوضاع بد مسکن امکان تعویض خونه رو نداریم و من میگم بریم یه خونه رهن واجاره کنیم ولی همسرم میگه توی همین خونه بچه دار بشیم بهتره و به سختی های مستاجری نمی ارزه،

بچه ها شما بودین چکار میکردین؟ یعنی به نظرتون خونه خود ادم یک خوابه و نقلی بهتره یا خونه مستاجری دوخوابه و محله بالا؟

خونه خود آدم باشه صدبرابر بهتره تا مستاجری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خونه خوب و نوساز و صفر دارم تو وسط شهر دادم رهن خودم بالاشهر میشینم تا بچت کوچیکه عیبی نداره بشین ولی دوسه ساله شد جابه جا بشو وگرنه بچت انواع فحشها رو یاد میگیره ما که هر وقت رفتیم مهمونی پایین شهر بچم کلی فحش ابدار یاد گرفت دیگه نمیرم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

مشخصهههه خونه خود آدم

من مستاجرم ۱۲۰متره خونم

ولی کل سال استرس دارم اختیار خونرم ندارم هیچ کاری توش کنم

سر سال هم مث یزید ظاهر میشه

حاضرم ی خونه نقلی داشتم مال خودم بود

اشتباه نکنید بری مستاجری

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

من مستاجرم

با اینکه چهار ساله یه خونه خوب و بزرگ نشستم میگم کاش یه اتاق داشتم ولی فقط واسه خودم بود

دردسر های صاحبخونه که الان امسال نظرش چیه

وای پول ندارم این ماه کرایه خونه هم باید بدم 

دوباره اسباب کشی اصلا ارزش نداره

خدایا شکرت هزاربار
اره ولی یک خوابست و جای بچه نمیشه    

اشکال نداره،،،البته این نظر منه،،،،،یعنی بنظرم دوتا بچه هم میداشتین با یه خواب،،،باز نبایدبرین  مستاجری،،،،مستاجری خیلی سخته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وقتی خودتون خونه دارید چرا میخواید توی دردسر جابه‌جایی و اسباب کشی بندازید؟ اونم با نوزاد و بچه کوچیک! خونه پیدا کردن با قیمت مناسب یه طرف، خود اسباب کشی هم یه طرف... واقعا سخته. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب