2777
2789
ببین زندگی ها خیلی سخت شده مخصوصا اگ مستاجر باشی و کرایه خونه بدی...من شوهرم میگه نمیخام چشمت ب دست ...

خدا حفظشون کنه   و بپای هم پیر شید

حرف شما درست و شکی درش نیست ولی محبت کردن خیلی آسون تر از پول درآوردن

وقتی کمبو د محبت داشته باشی اگه تو کاخ زندگی کنی باز ناراحتی از زندگیت

بخدا ما مشکل مالی نداشتیم به هیچ وجه، ولی عشقش کارش بود میگفت ی عمر درس خوندم که برم دنبال شغل مورد علاقم نمیتونم از کارم دل بکنم

من همیشه تنها بودم، انقدر که مجبور بودم از تنهایی تا ساعت 7-8 شب بمونم سر کارم، خودم که خانواده ای ندارم خانواده اونم به خاطر ازدواجمون طردمون کرده بودن. ازدواج بدتر منو تنها تر کرد، حالا هم که جدا شدم با ی حال روحی خراب و داغون 

✋️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهی😞 ماهم اول زندگیمون و شوهرم کم محلی میکنه . نگران آیندمونم ...

متاسفانه ما زندگیمون خییییییلی عاشقانه شروع شد، تا ی هفته قبل از جدایی هم همچنان عاشقانه بود! واسه همینه که خیلی دلم میسوزه

شغل همسرت چیه؟ 

✋️
متاسفانه ما زندگیمون خییییییلی عاشقانه شروع شد، تا ی هفته قبل از جدایی هم همچنان عاشقانه بود! واسه ه ...

عزیزم شماک این همه دوسش داشتی بپاش میموندی

خدایا شکرت
الهی😞 ماهم اول زندگیمون و شوهرم کم محلی میکنه . نگران آیندمونم ...

باید رابطتونو مثل روز اول حفظ کنی همون کارایی ک اوایل انجام میدادی رو انجام بدی محبت کلامی منظورمه

خدایا شکرت