2777
2789
عنوان

خیانت

798 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من همونم که شوهرم خیانت میکنه مشکوکم دوباره بهش ولی روم نمیشه بگم چجوری دیگه خسته شدم از خیانتاش وقتی هم خیانت میکنه اول من از چشمش میوفتم خیلی اذیتم میخوام برم منم خیانت کنم کمبودامو جبران کنم واقعا خدا کجاس که داره اینطوری به من ظلم میشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

دوستان چله حدیث کسا گرفتم اگر لطف کنین بیاین تاپیکم اعلام کنید و بخونین ممنون میشم برا بچه خواهرمه 4سالشه فردا ساعت 8صبح عمل قلب داره انشاالله خدا به خودتون وخانوادتون سلامتی بده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان چله حدیث کسا گرفتم اگر لطف کنین بیاین تاپیکم اعلام کنید و بخونین ممنون میشم برا بچه خواهرمه 4 ...

واسش صلوات فرستادم خدا هیچ کسو با بچش امتحان نکنه

اگه واقعأ اینجوری ک راه ب راه بهت خیانت میکنه جداشو این خودش بهترین ضربه ای هست ک بهش میزنی  و ...

چجوری با یه بچه اتیسم که هزینه های درمانیش خدات تومنه وفقط خودم از پس نگهداریش برمیام و خانواده ای که حمایتم نمیکنن و خودم که هیچ درآمدی ندارم کجا برم هزار بار با اشگ و گریه و التماس برم گردونده باز خیانت میکنه هرزه شده پس احساست من چی یه شوهر شناسنامه ای دارم نه محبتی میکنه نه باهام حرف میزنه نه حتی کنارم میخوابه

الان چکار میکنه ک بهش مشکوکی؟

چند شبه میگه معذرت میخوام س ک س داشته باشیم بعد میگیره میخوابه میگه بیدارم کن تو رو خدا و اینا بعد بیدارش میکنم پسم میزنه تو خونه و هر جا فقط زخم زبون میزنه محل بچه ها نمیذاره رفتاراش سرد شده شدید دیر میاد خونه من میفهمم مشکوکه

بعد شب بعدش نمیگه چرا پست میزنه؟

میگه خسته بودم خوابم میومد نفهمیدم بهونه های میاره که انگار با خر طرفه

خدا جوابشو میده مطمئن باش... چوب خدا صدا نداره وقتی بزنه دوا نداره

هزار بار خیانت کرده خدا هیچ کاریش نکرده فقط منو میزنه خدا بچه مریض بهم داده که خوب سرم گرم باشه و وقتم پر تا اون به کثافت کاریش برسه