2777
2789
جیگر مرغ همش سمه ادم معمولیم نباید بخوره چه برسه به شما که بارداری ، دکتر من جیگر گوسفندرو هم تو بار ...

میگن ویتامین ا زیاد داره باعث سقط میشه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخور هیچی نمیشه میگن بچه کامش باز میمونه ولی من زیاد خوردم و هیچی نشد بیشتر ارثیه شکاف کام

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من میخئردم توبارداری ولی ن زیاد

اخه جگر گوسفند گرونه ومن میخواستم چند تیکه فقط بخرم ک هوسم بخوابه و بقیش میدونم میمونه

میتونم اندازه ۳۰ تومن بگیرم بهم میدن؟

من و تو💓+💓 ثمره عشقمون💑
جیگر مرغ همش سمه ادم معمولیم نباید بخوره چه برسه به شما که بارداری ، دکتر من جیگر گوسفندرو هم تو بار ...

جگر همون کبد هست محل انباشت سموم 

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
اخه جگر گوسفند گرونه ومن میخواستم چند تیکه فقط بخرم ک هوسم بخوابه و بقیش میدونم میمونه میتونم انداز ...

عزیزم برو جگر فروشی سیخی سه چهار تومنه 

با سی تومن هفت هشت تا سیخ میشع تازه شهر ما سیخی ۲۵۰۰ هست ولی کم تو هر سیخ میذارن

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم