2777
2789
عنوان

خیلیی ناراحتمم😔

125 بازدید | 6 پست

امشب با مادرشوهر و خواهر شوهر اینا قرار بود بریم باغ من بهتون بگم که با جاریم میونه خوبی نداریم البته خودش۳ سال پیش الکی دعوا کرد و قطع رابطه کرده بعدش مادرشوهر زنگید گفت امشب قراره بریم باغ بیا گفتم باشه اصلا چیزی نگفت که جاریم هم قراره بیاد بعدش پدرشوهرم گفت فلانی هم هست اگه اومد برو دستش بگیر البته من چند بار تو مهمونی دست دادم اون نداده گفتم نه پدر من همچین کاری نمیکنم حالا که اونم هس من نمیام گفت اگه نیومدی قطع رابطه کن با ما😔😔بعدش مادرشوهرم زنگ زد ازدلم در اورد ولی درکلا ناراحت شدم😔

ناراحت نشو پدرشوهرت میخواد روابطتونو درست کنه تو برو و دستم بده اگ اونم دست نداد اشکال نداره حداقل اینجوری بعدا نمتونن بگن تو نخواستی اشتی کنی و هرچی بگن تو حرف برا گفتن داری

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببین ب نظرم استارتر ناراحت نشو بزرگترا میخوان روابطو درس کنن میبینن ک شما راه نمیای اوناهم ناراحت میشن ب نظرم برو خوش برخوردی هم بکن اگه روی خوش ندیدی از جاریت ب پدر شوهرت بگو و بگو ک دیگه بیش ازین نمیخوام خودمو گوچیک کنم