2777
2789

مرغ سرخ شده 

زیادتنوع غذایی ندارم چون شوهرم بد غذاس

شامی_انواع آش _دیزی_انواع کوکو_دال عدس_عدسی_ استانبولی _دمپخت با ماش_اگه غذایی سیب زمینی بریزم یا آویشن بزنم نمیخوره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجبورم خواهر😭

چرا؟

من بچه هام نخورن چیزی درست نمیکنم مجبور بشن غذای سفره بخورن

من دخترم خورشت بامیه نمیخوره نهایتش ابش میخوره خودش نه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

هیچی 

دکتر بودم شدید افسرده رفتم داروخانه مرکز دارو هامو گرفتم 

برگشتن اتوبوس اشتباهی سوار شدم تمام شهر رو گشتم مسیر ۲۰دقیق ۱ساعته دارم گشت میزنم تو شهر 

بعدشم باید برم امپول بزنم اونم  ۴تا 

شام دیگه ازم نخواید

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چرا؟ من بچه هام نخورن چیزی درست نمیکنم مجبور بشن غذای سفره بخورن من دخترم خورشت بامیه نمیخوره نهای ...

خخخ با بچه میشه کنار اومد ولی با شوهر نه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

من زهر بخورم فعلا

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
انقد سوسیس تخم مرغ و همبرگر درس کردم چن  شب پیش شوهرم گفت ساندویچی زدی تو خونه تو😂😂😂

نخورین تورو خدا اینا رو...یه کم وقت بذارین آشپزی کنین ...عسی یا خوراک لوبیا کوکو و...که خیلی راحت تر از سرخ کردن سوسیس و همبرگره...تازه کثیف کاری هم نداره...البته هر جور خودتون راحتین

خخخ با بچه میشه کنار اومد ولی با شوهر نه 

😂😂😂😂

با اونم کنار اومدم بادمجون دوست نداره ولی درست میکنم مجبوره بخوره

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!