2777
2789
عنوان

Momiام بيايد

361 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من اشتي كردم و قبول كردم منم بي تقصير نبودم خداروشكر گوش شيطون كَر شوهرم از ديشب خوب شده صبح برد خونه مامانم الان ز زدم اومد دنبالم خلاصه دارم سعي ميكنم ارامشو به زندگيم برمردوندم شوهرمم يواش يواش بگيرم تو دستم كه دهن بين نباشه 

راستي سر مهريه ام كه ميگفت ببخش ديشب يهو گفتم باشه اگه بخاطر مهر منو نگه داشتي ميخوام صدسال سياه نگه نداري كه يهو بغلم كرد گفت همينو ميخواستم بشنوم مهرت مال خودت عشقم 

كه ديگه جفتمون اروم شديم 

حالا ميخوام از اينجا شروع كنم كه هرروز صبح بيدار شم ❤️قبل بيدارشدنش برم حموم و ارايش ريز كنم 

❤️روي يخچالم جملات عاشقانه و مثبت بزارم 

❤️فعلا هرچي گفت با دبون اروم كنم اكه قبول نكرد حرفشو گوش بدم و چشم بگم تا دوباره يهم اعتماد كنه 

❤️و حون الان به مادرش ترحم داره يروز در ميون تا يه هفته ناهار برم اونجا 

❤️جلو شوهرم مامان و باباشو تحويل بگيرم كه ديگه نتونن پشتم بد بگن 

واسه أبدي شدن عشقمون دعا كنيد🙈💜

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سلام،بااجازه استارتر دوستانکسی اگرخواست برای خودش یا امواتش نماز یا قرآن خونده بشه بهم بگه به پولش احتیاج دارم،هزینه بیمارستان بنده خدایی زیاد شده و شرایط مالیشون خوب نیست میخوام کمکشون کنم،اجرتون با امام حسین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم

فداي تو بشم عشقم 

اتفاقا الان ميخواستم تگت كنم زندگي خواهر😍❤️

خداروشكر عزيزم دعاكن منم شوهرم برگرده سر زندگيش

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
خداروشكر عزيزم دعاكن منم شوهرم برگرده سر زندگيش

انشالله برميگرده خواهري راستي تو چرا قهري!؟

انشالله برميگرده خواهري راستي تو چرا قهري!؟

شوهرمو مادرش پركرد و دعا نوشت و شوهرم الان ٥روزه رفت و خاموش كرده😢

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
شوهرمو مادرش پركرد و دعا نوشت و شوهرم الان ٥روزه رفت و خاموش كرده😢

عزيزدلم تو برگرد خونت وضعت از من بدتر كه نيست 

وای عزیزم خدا رو شکر گلم بخدا اونقدر شاد شدم تروخدا مواظب زندگیت باش فدات مرسی که خبرم کردی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم