2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره هم اینکه جنس دندونام اصلا خوب نیست بعضی وقتها به خودم کاش اصلا ارتودنسی نمیکردم الان ۴سال ازروش ...

اره خب ادم خیلی اذیت میشه..ولی زیبایی و مرتب بودن دندونا خیلی تو چهره تاثیر داره لامصب

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐
رشت چطور مگه؟

خاستم کلینیگمو بهت معرفی کنم..هیچی دیگه..تازه تو کلینیک قسطی میکنن اینجوری بهت فشار نیاد..فقط هرجا رفتی راجب دکترش تحقیق کن..از چهارتا بیمار بپرسی میگن بهت

اره خب ادم خیلی اذیت میشه..ولی زیبایی و مرتب بودن دندونا خیلی تو چهره تاثیر داره لامصب

اره خیلی دوست دارم دندونام سفید سفید بشه خیلی ازبابته دندون حساسم ولی این زرد بودنا خیلی حالمو میگیره

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
اره خیلی دوست دارم دندونام سفید سفید بشه خیلی ازبابته دندون حساسم ولی این زرد بودنا خیلی حالمو میگیر ...

کاش میتونستم راهنمایی ات کنم.بزن تو نت ببین چ راههایی هس..الان باز کردی ارتودنسی تو؟

خاستم کلینیگمو بهت معرفی کنم..هیچی دیگه..تازه تو کلینیک قسطی میکنن اینجوری بهت فشار نیاد..فقط هرجا ر ...

ممنون دکتره کارش خوبه ولی هی میگه دستگاههای اینجا خوب نیست بیا مطب اونجا دستگاهها بهتره منم واسه همین میترسم به نظر شما دستگاه تاثیر داره یا این دکتره واسه پول بیشتر اینجوری میگه

ممنون دکتره کارش خوبه ولی هی میگه دستگاههای اینجا خوب نیست بیا مطب اونجا دستگاهها بهتره منم واسه همی ...

واس پول بیشتره..دکتر من ک خدا خیرش بده خیلی با انصافه..مطب داره میرداماد تهران...ولی اصلا حرفشم نمیزنه

واس پول بیشتره..دکتر من ک خدا خیرش بده خیلی با انصافه..مطب داره میرداماد تهران...ولی اصلا حرفشم نمیز ...

پس دستگاه مهم نیست خیالم راحت شد یه چیز دیگه هم که ازش وحشت دارم قالب گیریه خدا به خیر کنه

پس دستگاه مهم نیست خیالم راحت شد یه چیز دیگه هم که ازش وحشت دارم قالب گیریه خدا به خیر کنه

اون یکم سخته فقط باسد تمرکز کنی ک بالا نیاری..