سلام عزیزان من امروز عضو نی نی سایت شدم راستش ی مشکلی دارم ک باعث ناراحتی من شده من۲۳ سالمه شوهرم ۲۴ تقریبا دو ساله که ازدواج کردیم یه دختر ۱۰ ماهه داریم
مشکلم اینه که شوهرم تو اینستاگرام با یه خانوم صحبت میکنه میگه خودش ب من دایرکت میده گفتمش خب بلاکش کن میگه نه گناه داره زن بزرگیه بچه هاش همسن منن خییییلی بهش اصرار کردم که مسدودش کنه ولی راضی نشد گفت دیگه جوابشو نمیدم اگه دایرکت داد
بعد چند روز ازش پرسیدم این خانومه بازم باهات حرف زد گفت نه ولی من قبلش موبایلش لو چک کرده بودم تو اینستاگرام دیدم تو دایرکتشون زده بود گپ ویدیویی شروع شد یعنی باهم تصویری حرف زده بودن
گفت ولی باش تصویری حرف زدم تو واتساپ بهش گفتم مگه شمارتو از کجا اوده گفت نمیدونم از اینساگرام درش اورده چیز خاصی نگفتیم یه سلام علیک و ایناا بهش گفتم پس چرا بمن نگفتی گفت خو اونشب دیر اومدم بعدش یادم رفت بهت بگم
بازم مبایلشو چک کردم واتشاپشو دیدم کلی شوهرم بهش زنگ میزده اون خانومه ردتماس میداده
سرتون درد نیارم نمیدونم چکار کنم یا چی باید فکر کنم راجبشون ولی خیلی اذیتم تو رو خدا شما جای من بودین چی فکر میکردین بهم بگین چکار باید بکنم چجوری بهش بگم
درضمن اون میگه که خیلی دوستم داره و عاشقمه وازین حرفا ولی نمیدونم معنی این کارا ک میکنه چیه