2777
2789
کجا؟

آبادان

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد یه مدت حساسیتش میره...بزرگتر شد...من خواهرم به یه میوه ای اینجوری حساسیت داشت..همینجوری میشد.... ...

خدا کنه . چون انبه میگن مثل کود میمونه . بچه ها بخورن خیلی برای رشدشون خوبه. من دخترم هم خیلی ریزه نیزه و بد غذاست . خوشحال بودم میخوره ولی که دیگه از شانسم حساسیت پیدا کرد. میترسم هم دوباره امتحان کنم چون حساسیت غذایی خطرناکه یکدفعه میترسم تنگی نفس بگیره

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
من دیروز اومدم بخرم بعد یهو دیدم پیاز چه خوشمزس😂 آخه کیلو دو تومن بود😂😂😂😂

فقط با نون تافتون بخور سیر شی

😂😂😂😂

یونجه به صرفه تره مفت مفت میری زمینهای کشاورزی سیر میشی تازه ازت تشکرم میکنن زمینو درو کردی

ل⁩

از گلابی متنفرم 😑

من قبلا دوست داشتم الان نه زیاد 

در کل میوه های تابستون خوشمزه تر از میوه های زمستون هستن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
دم خونه ما داره کیلویی 25، خیلی رسیده و خوشمزه، شوهرم عاشق انبه ست، منم دوست دارم😍

آخه بدبختی هر کدوم نزدیک به یه کیلوعه دو تا بخوام بخورم چهل پنجاه تومن میشه🤕 خب میرم ظهر یه دست کباب میخورم شبم یه پیتزا میوه میخوام چیکار😂😂

پسر بی اعصابه روس   фредек

ازش متنفرم بوگند میده باورم نمیشه کسی دوستش داشته باشه😑

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......