2777
2789
من عاشقشم ولی قیافه همسرم وقتی میخورم اینجوریه 😣😣😣😣

منم تا قبل ار بارداریه اولم متنفر بودم شدید ولی یهووو عاشقش شدم تو بارداری

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم خییییلی دوست داره خیلی مقویه ولی هر دو دفعه که خورد از دو دهنش ریخت بیرون ، زیر چشمش هم ورم کرد. فک کنم حساسیت داره بهش. خیلی دوست داشتم بتونه بخوره کسی اینجوری بوده ؟ امکانش هست با یه مواد دیگه ای قاتی کنم مثلا بستنی که دیگه حساسیت نده بهش؟؟

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖
کیلو 35تومنه😭😭

اینجا دونه ای هشت تا ده تومن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
من دخترم خییییلی دوست داره خیلی مقویه ولی هر دو دفعه که خورد از دو دهنش ریخت بیرون ، زیر چشمش هم ورم ...

بعد یه مدت حساسیتش میره...بزرگتر شد...من خواهرم به یه میوه ای اینجوری حساسیت داشت..همینجوری میشد....بزرگتر شد رفع شد...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چقدر گررررررون😐

از گلابی ارزون تره

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
حس میکنم دیگه هیچ علاقه ای بهش ندارم یونجه بصرفه تره عاشق اونم 😂

من دیروز اومدم بخرم بعد یهو دیدم پیاز چه خوشمزس😂 آخه کیلو دو تومن بود😂😂😂😂

پسر بی اعصابه روس   фредек