2777
2789
عنوان

چاقا بیان😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 52 پست
به من گفت روزی ۳ تا قند شایدم ۲ تا کلا رژیم دکترم عالی بود ینی اینجوری نبود بگم وای گشنه هستم و ای ...

ینی کلا روزی 3تا قند بخوری؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی کلا روزی 3تا قند بخوری؟

اره🤣🤣🤣🤣

من دو هفته ای میرفتم

باتوجه به وزن و قدم گقت هر دو هفته ۲۴۰۰ کم بشو🤣🤣🤣

اینقدر دکترم خوب بود تلاش میکردم صایع نشم جلوش😂😂

فقط یهو وسطش حامله شدم😐😐😐

ولی باز بعد زا حاملگی ادامه میدم به رژیمم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اره🤣🤣🤣🤣 من دو هفته ای میرفتم باتوجه به وزن و قدم گقت هر دو هفته ۲۴۰۰ کم بشو🤣🤣🤣 اینقدر د ...

چه خوب ک گفتی.اخه من زیاد چای میخورم حساب قنداک میخوردم از دسم در میرفت الان حواسم هست ک روزی سه تا بیشتر نشه مرسی عززززیزم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
چه خوب ک گفتی.اخه من زیاد چای میخورم حساب قنداک میخوردم از دسم در میرفت الان حواسم هست ک روزی سه تا ...

اگه میخوای لاغر بشی فقط و فقط دکتر

من که هر چندین بار خودم رژیم میگرفتم ولی ذره ای کم نمیکردم

ولی با دکتر راحت کم میکردم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خوبه بابا حدااقل وقتی میری مانتو بگیر اون شکم لامصب نمیزنخ بیرون

شکمه نمیزنه بیرون اصلا چیزی نمیزنه بیرون مشکل همینه همه ی مانتوها برام کشاده 😭

خلاصه ی زندگیه خیلیامون‌.......👇.                                                                                                  اولینباری که دلت میشکنه💔 ، اولین باری که یه تلخی رو توی زندگیت مزه می کنی 😣، اولین باری که با درد آشنا میشی ...فریاد میزنی🙁 ، حال بدت رو به همه نشون میدی 😔، درون و بیرونت با هم آوار میشه ، به غریبه و آشنا متوسل میشی واسه درد دل کردن و آروم شدن ...تهش اینه که هربار توی آینه ضعیف ترین موجود دنیا رو میبینی از خودت و احوالِ پریشونت بیزار میشی !یه مدت که بگذره ...دوزِ دردا و تلخیا و شکست ها که بره بالاتر ، زخم های عمیق تر رو که حس کنی کم کم ساکت میشی و میریزی تو خودت ...یه نقابِ درجه یک برای خودت انتخاب میکنی و میزنی به صورتت میشی شادترین نسخه ای که خدا میتونست ازت بسازه☺                                                                   👸امسال تولدم ارزو کردم که سال بعد تولدم دیگه ارزوهای امسالمو نداشته باشم ❤❤خدایا ارزوهامو بروارده کن .......