2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
دوست دارم ولی مامانم میگه گناهه شاید یکی خوشکل کنی بره جلو نامحرم گناه کنه برا تو هم میشه عصابم داره ...

تو طرفو خوشگل می کنی ولی مسئول بعدش که نیستی!

اون می تونه خوشگل کنه بره تو یه مجلس زنونه یا بره پیش شوهرش یا اینکه بره گناه کنه!دیگه اختیار با خودشه به تو ربطی نداره!

مثل این می مونه که تو انگور بکاری و بعد یکی بیاد ازت انگور بخره و شراب درست کنه!تقصیر تو که نیست

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
اره مامانم همین میگه حتما کارشون گناهه که برکت ندارن ...آره یاد میدن این سالن ها که حرفه ای ناخن میذ ...

نه بیشتر بخاطر اینه هر جور میخوان پول میگیرن وواقعا یه عده را ترکه میکنن گاهی بیشتر از زحمتشون پول میگیرن دروغ زیاد میگن و ....والا خود شغل گناهی توش نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بیشتر بخاطر اینه هر جور میخوان پول میگیرن وواقعا یه عده را ترکه میکنن گاهی بیشتر از زحمتشون پول م ...

مامانم همش میگه حرومه که برکت نداره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تو طرفو خوشگل می کنی ولی مسئول بعدش که نیستی! اون می تونه خوشگل کنه بره تو یه مجلس زنونه یا بره پیش ...

حق با شماس کیه که اینو به مادرم بفهمونه ..حالا خودش برا عروسیا کلی پول آرایشگاه میده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

والا 40سالشه مامان مثل 400ساله ها حرف میزنه برا ما شدهمخانوم جلسه ای

خودت چند سالته؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
22متاهلم  البته

جاااان چه مامان جوونی خوشبحالش با این دختر من ۴۲ ام هنوز پسرم ۱۴ سالشه 

ولی عزیزم به مامانت احترام بزار یجور بهشون بگو که ناراحت نشن با ی سیاستی که خودت از مامان سراغ داری راضیشون کن تا بتدنی کار مورد علاقت رو انجام بدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
جاااان چه مامان جوونی خوشبحالش با این دختر من ۴۲ ام هنوز پسرم ۱۴ سالشه  ولی عزیزم به مامانت اح ...

آره برا احترامشه میگه درس خوندی زشته آرایشگر بشی .. والا فک میکنه باید برم توبانک استحدام شم کووووو کار اخه .... به نظرش چیپه آرایشگری ولی به نظرم لاکچریه

آره برا احترامشه میگه درس خوندی زشته آرایشگر بشی .. والا فک میکنه باید برم توبانک استحدام شم کووووو ...

آرایشگاه اگر مکان از خودت باشه و بلد باشی مشتری جذب کنی خوبه ولی اگر اینارو بلد نباشی نمیتونی یک آرایشگر لاکچری بشی

آرایشگاه اگر مکان از خودت باشه و بلد باشی مشتری جذب کنی خوبه ولی اگر اینارو بلد نباشی نمیتونی یک آرا ...

اها