لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 عنوان نظرتون؟؟؟ 159 بازدید | 26 پست میخام یه هنری یاد بگیرم که بعدا بتونم ازش درآمد کسب کنم جز خیاطی نظرتون رو بگین کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1398/04/02 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 37377 کاشت ناخن دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13048 اول هنر فروشندگی و فن بیان یاد بگیر و اینکه بتونی محصول تولیدیت رو بفروش برسونی بعد هنرت هرچی که باشه میتونی بفروشیش بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
ilmaah عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 3750 آرایشگریآشپزیرانندگی و بعد بشی مربی دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 کاشت ناخن کاشت ناخن علاقه دارم ولی میگما میشه تو آموزشگاه فنی یاد نکیرم تو آرایشگاه یاد بگیرم بعدش برا مدرک برم امتحان فنی حرفه ای بدم؟؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
teh_shirin عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 3490 ارایشگری شاخه بافت مو یا کاشت ناخن 😉والا یه بندو ابرو کمترین قیمت ۲۵ میگیرن
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 ارایشگری دوست دارم ولی مامانم میگه گناهه شاید یکی خوشکل کنی بره جلو نامحرم گناه کنه برا تو هم میشه عصابم داره خورد میکنع با این عقایدش کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 ارایشگردی شاخه بافت مو یا کاشت ناخن 😉 کاشت دوس دارم میشه ت آرایشگاه بدون مدرک یاد بیرم برا مدرک برم جداگانه امتحان فنی بدم؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
sadaf76 عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 37377 تو خوشگل نکنی یکی دیگه خوشگلشون میکنه چه حرفیه ولی کلا ارایشگری را دوست ندارم دیدم اکثرشون درامد زیاد دارن ولی تهش برکت تو زندگیشون نیستکسی ندیدم تو ارایشگاه کاشت یادبده کسی نمیاد رقیب زیاد کنه دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
ilmaah عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 3750 کاشت ناخن علاقه دارم ولی میگما میشه تو آموزشگاه فنی یاد نکیرم تو آرایشگاه یاد بگیرم بعدش برا مدرک بر ... بله میشهتازه تو یوتیوب هم فیلمای آموزشی خیلی خوبی هست از اونجا هم می تونی کمک بگیری دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
teh_shirin عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 3490 دوست دارم ولی مامانم میگه گناهه شاید یکی خوشکل کنی بره جلو نامحرم گناه کنه برا تو هم میشه عصابم داره ... 😑بگو مادرم نگران نباش اگه گناه بود نمیذاشتن حتی یه دونه ارایشگاه باشه باید یواشکی اصلاح و بند و ابرو میرفتیم توی زیر زمین های نمور و...🤣🤣🤣🤣🤣
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 تو خوشگل نکنی یکی دیگه خوشگلشون میکنه چه حرفیه ولی کلا ارایشگری را دوست ندارم دیدم اکثرشون درامد زیا ... اره مامانم همین میگه حتما کارشون گناهه که برکت ندارن ...آره یاد میدن این سالن ها که حرفه ای ناخن میذارن ... بعدش م باید براشون کارآموزی کنی کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 😑بگو مادرم نگران نباش اگه گناه بود نمیذاشتن حتی یه دونه ارایشگاه باشه باید یواشکی اصلاح و بند و ابر ... والا 40سالشه مامان مثل 400ساله ها حرف میزنه برا ما شدهمخانوم جلسه ای کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30592 بله میشه تازه تو یوتیوب هم فیلمای آموزشی خیلی خوبی هست از اونجا هم می تونی کمک بگیری خیلی ممنون عزیزم😘😘😘 کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار