2777
2789
عنوان

نظرتون؟؟؟

159 بازدید | 26 پست

میخام یه هنری یاد بگیرم که بعدا بتونم ازش درآمد کسب کنم جز خیاطی نظرتون رو بگین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول هنر فروشندگی و فن بیان یاد بگیر و اینکه بتونی محصول تولیدیت رو بفروش برسونی بعد هنرت هرچی که باشه میتونی بفروشیش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
کاشت ناخن

کاشت ناخن علاقه دارم ولی میگما میشه تو آموزشگاه فنی یاد نکیرم تو آرایشگاه یاد بگیرم بعدش برا مدرک برم امتحان فنی حرفه ای بدم؟؟؟ 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ارایشگری

دوست دارم ولی مامانم میگه گناهه شاید یکی خوشکل کنی بره جلو نامحرم گناه کنه برا تو هم میشه عصابم داره خورد میکنع با این عقایدش 

ارایشگردی شاخه بافت مو یا کاشت ناخن 😉

کاشت دوس دارم میشه ت آرایشگاه بدون مدرک یاد بیرم برا مدرک برم جداگانه امتحان فنی بدم؟

تو خوشگل نکنی یکی دیگه خوشگلشون میکنه چه حرفیه ولی کلا ارایشگری را دوست ندارم دیدم اکثرشون درامد زیاد دارن ولی تهش برکت تو زندگیشون نیست

کسی ندیدم تو ارایشگاه کاشت یادبده کسی نمیاد رقیب زیاد کنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کاشت ناخن علاقه دارم ولی میگما میشه تو آموزشگاه فنی یاد نکیرم تو آرایشگاه یاد بگیرم بعدش برا مدرک بر ...

بله میشه

تازه تو یوتیوب هم فیلمای آموزشی خیلی خوبی هست از اونجا هم می تونی کمک بگیری 

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
دوست دارم ولی مامانم میگه گناهه شاید یکی خوشکل کنی بره جلو نامحرم گناه کنه برا تو هم میشه عصابم داره ...

😑بگو مادرم نگران نباش اگه گناه بود نمیذاشتن حتی یه دونه ارایشگاه باشه باید یواشکی اصلاح و بند و ابرو میرفتیم توی زیر زمین های نمور و...🤣🤣🤣🤣🤣

تو خوشگل نکنی یکی دیگه خوشگلشون میکنه چه حرفیه ولی کلا ارایشگری را دوست ندارم دیدم اکثرشون درامد زیا ...

اره مامانم همین میگه حتما کارشون گناهه که برکت ندارن ...آره یاد میدن این سالن ها که حرفه ای ناخن میذارن ... بعدش م باید براشون کارآموزی کنی 

😑بگو مادرم نگران نباش اگه گناه بود نمیذاشتن حتی یه دونه ارایشگاه باشه باید یواشکی اصلاح و بند و ابر ...

والا 40سالشه مامان مثل 400ساله ها حرف میزنه برا ما شدهمخانوم جلسه ای

بله میشه تازه تو یوتیوب هم فیلمای آموزشی خیلی خوبی هست از اونجا هم می تونی کمک بگیری 

خیلی ممنون عزیزم😘😘😘