2777
2789
عنوان

کمکم کنید

267 بازدید | 49 پست

چیکار کنم همسرم برای خانوادش زیاد خرج نکنه آخه وضعیت مالیمون خوب نیست و خواهر شوهرم و مادر شوهرم فقط از شوهر من توقع دارن با اینک دوتا برادرشوهرام پولدارتر از ما هستن ولی اونا به حرف خانمشون گوش میدن و شوهر من نه

خواهر شوهرم بچه‌شو جلو میندازه ک شوهرم براش کادو بگیره 

دیگه دارم ناراحتی اعصاب میگیرم 

نمیتونم حتی بهش بگم اونایی ک واسه من هیچی نمیگیرن چرا ما باید تو‌این اوضاع واسشون چیزی بگیریم آخه چجور اینو بهش بگم

میگن با سیاست بگو چجوری آخه

کمکم کنید لطفا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من به همچین کسی رحم نمیکنم.انقد خرج میکنم پولی برا بقیه نمونه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
به همان اندازه خرج بتراش

واسش مهم نیس هرچی میگم 

من حتی از مسافرت متنفر شدم چون تا میریم فقط واسه اونا کادو میخره هرچی پول ک داریم به نظر منم اهمیت نمیده‌ تا میگم میگه خواهرمه اون واسه من نگیره من میگیرم دیگه نمی‌دونم با چ زبونی باهاش حرف بزنم راضی بشه

من به همچین کسی رحم نمیکنم.انقد خرج میکنم پولی برا بقیه نمونه

آخه مستاجریم من پس انداز می‌کنم واسه خونه اونا انقد زنگ میزنن‌ تا مجبور بشه شوهرم واسشون خرج کنه

آخه مستاجریم من پس انداز می‌کنم واسه خونه اونا انقد زنگ میزنن‌ تا مجبور بشه شوهرم واسشون خرج کنه

تو چرا جمع میکنی خوده شوهرت جمع کنه تو فقط خرج کن .دوماه که تو خرج کنی موقع اجاره ببینه پولی نمونده آدم میشه غصه نخور.بگو من دیگه جمع نمیکنم خودت جمع کن.هرروزم ببرش بیرون میوه بخر لباس بخر مرغ و برنج بخر ببینم با چی قراره برا اونا خرج کنه..سر دوماه میبینی عوض شد

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
تو چرا جمع میکنی خوده شوهرت جمع کنه تو فقط خرج کن .دوماه که تو خرج کنی موقع اجاره ببینه پولی نمونده ...

یعنی دلم واسش نسوزه‌ بعضی وقتا میگم اون دلش واسه منو خودش نمیسوزه چرا من دل بسوزونم‌اما دلم طاقت نیماره‌

یعنی دلم واسش نسوزه‌ بعضی وقتا میگم اون دلش واسه منو خودش نمیسوزه چرا من دل بسوزونم‌اما دلم طاقت نیم ...

خب پس تا وقتی خودت تغییر نمیکنی توقع تغییر از شوهرتم نداشته باش و ناراحتم نشو تاپیکم نزن😒😒اگه واقعا میخوای یه عمر راحت باشی مجبوری چندوقت تحمل کنی حتی شده یسال..مهم یه عمره یا یکی دوماه که نتونی؟؟خودتو تغییر بده عزیزم.برا هیچکس دل نسوزون.زن گرفته اول خرجتو بده بعد بده ب ننش ببین چی میمونه برا اجاره و پس انداز .خودش ب فکر باشه نه تو.اصلا حساب کتاب خونه رو کاریت نباشه تو

برو برای خودت طلا بخر 

و ماهی دویست تا پونصد هم بگو بریزه به کارتت بسته به حقوقش 

هر خریدی هم کرد لیست کن از شماره شوهرت به  مادرشوهر و خواهرشوهرت پیام بده بگو اینا رو بریزید به حساب

خب پس تا وقتی خودت تغییر نمیکنی توقع تغییر از شوهرتم نداشته باش و ناراحتم نشو تاپیکم نزن😒😒اگه واقع ...

ممنون حتما از همین امروز شروع می‌کنم 

فقط اینم میشه بگید چجوری تو‌مسافرت بهش بگم وقتی اونا واسه ما سوغاتی نمیگیرن چرا ما بگیریم آخه این دیگه واقعا خیلی اذیتم میکنه ۵ تا خواهر برادر و مادرش هستن الانم ک همه چی گرون

ممنون حتما از همین امروز شروع می‌کنم  فقط اینم میشه بگید چجوری تو‌مسافرت بهش بگم وقتی اونا واس ...

عزیزم اصلا حرفشم نزن باهاش بذار بگیره.هیچی نگو.هرچی برداشت دوتا ازش بردار بگو اینم برا مامان من اینم برا آبجیه من بالاخره اونام آدمن.اصلا هم غصه پولو نخوریا...بذار قشنگ خرج کنه بوقتش یاد میگیره عوض کنه خودشو.بعدا تیکه هاشو موقع سدغاتی دادن به مادرشوهرت و خواهرش بگو بهشون بگو شماکه سوغاتی نمیارید هیچوقت دلمون آب میشه باز ما گفتیم بیادتون باشم..داداشتون خیلی سوغاتی شهرای دیگه رو دوس داره اما خب نمیارید که براش...