2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 49 پست
این مشاورتون‌ مثل اونای دیگه عالی بود ممنون 

دخترای ما خیلی ساده ان.خودمم ازتو بدتر بودم.اما الان تجربیاتمو میگم استفاده بکن.مگه میشه مرد باشی و محتاج زنت نباشی.مرد باید محتاج تو باشه نه تو محتاج اون.ناز کن براش هرچی گفت بگو اره تو راست میگی عزیزم.چقدر عاقلی تو افتخار میکنم بهت به شعورت..کم کم توجه اون جلب میشه به طرف تو حرفایی که خواهر مادرش نمیزنن ازتو میشنوه میاد سمتت.هی چپ و راست بگو دوستت دارم عشقم این خریدو دارم امروز میبری بیرون بگه نه بگو عب نداره فردا میریم یا حتی هفته بعد اما همینکه پات به بازار رسید رحم نکن بهش.برو تو لباس فروشی لباس بردار چندتا.برو لباس زیر بگیر بگو براتو خوشگل کنم یکم.قشنگ خرج کنا..

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

من باور ندارم یه زن کاری باشه که بخواد و نتونه انجامش بده..هرکاری بخوای میتونی انجام بدی مثل یه خمیر به شوهرت شکل بدی اول باید دست خودتو بشوری بعد ورز بدی..از خودت شروع کن.تغییر کن.سخته اما تحمل کن یه مدت مثل جاریات مگه تو چی کم داری ازشون...

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترای ما خیلی ساده ان.خودمم ازتو بدتر بودم.اما الان تجربیاتمو میگم استفاده بکن.مگه میشه مرد باشی و ...

آره واقعا من ک خیلی سادم‌ مامانم از خودم بدتر تا چیزی میگم میگه نه گناه داره باهاش راه بیا بزار واسه اونا بخره ولی واقعا دیگه دارم اذیت میشم

همه یطرف پررو بازیای‌ خواهر شوهرم ‌جاریام‌ یطرف همشون بهترین زندگی دارن و پشت مادرشوهرم بد میگن ولی همونا‌ بهترن شوهر منم ازشون تعریف میکنه

من باور ندارم یه زن کاری باشه که بخواد و نتونه انجامش بده..هرکاری بخوای میتونی انجام بدی مثل یه خمیر ...

واقعا همشون از زندگی‌های داغون اومدن و حالا ولی من ک بهترین زندگی داشتم الان اینجوری

آره واقعا من ک خیلی سادم‌ مامانم از خودم بدتر تا چیزی میگم میگه نه گناه داره باهاش راه بیا بزار واسه ...

بیخیال حرف مامانت.راه بیا ولی برا کسی که باهات راه میاد.وقتی راه شوهرت متفاوته چه راه اومدنی..یه مدت حالا اینکارارو انجام بده نتیجشو میبینی.برو برا خودت عشق و حال کن یه مدت.چیز بدی الان بهت نمیگم که.با خنده و شوخی و ناز و ادا خرش کن هرکار میخوای برات میکنه مطمئن باش.شوهرمن افتضاح بودا افتضاح.تا پای طلاق رفتم چون دیگه طاقت نداشتم.ولی رفتم یه مشاوره حرفایی ک زد انجام دادم دیدم اره تجربه اون بیشتر بوده الان کاری نیست ک شوهرم انجام نده برام بگم بمیر میره میمیره طفلک..

واقعا همشون از زندگی‌های داغون اومدن و حالا ولی من ک بهترین زندگی داشتم الان اینجوری

خب دیگه اونا زرنگ بودن تو ساده

آره واقعا  بعضی وقتا دوس دارم حرفایی ک راجب مادرش میزننو‌ به شوهرم بگم ک فک نکنه خوبن اما نمی‌ ...

تلفنتو بذار رو ضبط یبار براش پخش کن.بگو به کسی نگه که اعتمادشون به تو ازبین بره.اگه فکر میکنی میره میگه بیخیال اینکار شو.تو حرف بگو بگو وای نمیدونی فلانی امروز یچی گفت تو شوک موندم...بذار کم کم گوشش عادت میکنه باور میکنه حرفاتو.بگو قبول نداری دفه بعد ضبط کنم صداشونو گوش کن منکه دروغ ندارم...

تلفنتو بذار رو ضبط یبار براش پخش کن.بگو به کسی نگه که اعتمادشون به تو ازبین بره.اگه فکر میکنی میره م ...

آره حتما یبار‌ باید اینکارو‌ بکنم

آخه جاریام‌ خیلی خودشونو‌ خوب نشون میدن اما درونشون به شوهرم میگم اهمیت به حرفم نمیده‌

میشه بیشتر توضیح بدید راجب این کارا ک منم انجام بدم

فعلا تو برو خرج کردنو ناز کردنو یاد بگیر ببینم میتونی از پسش بربیای...کاری نداره عزیزم فقط بدون زن باید ناز کنه تو همه زندگی همینه.محبت کن بهش.ازش تعریف کن.بعد میبینی اونم ازتو یاد گرفت.درواقع هرچی میخوای یادش بدی خودت اول انجام بده انقد تکرار کن تا یاد بگیره ازت.بگو دوستت دارم صدبار بگو تا بالاخره از دهن اونم بیرون بیاد.رمز موفقیت همینه تو زندگی.میخوای باهات دردو دل کنه توام باهاش درد دل کن.میخوای بهت برسه بهش برس.انقد باید صبور باشی تا به هدفت برسی و جا نزنی اصلا..اگه میتونی بسم ا.. ازامروز شروع کن.اول هم به خودت برس و همیشه تو خونه شیک بگرد.موهاتو بباف.خرگوشی کن.بالا سرت جمع کن.رژ بزن همیشه.لاک بزن.دامنای کوتاه بپوش.نه برا شوهرت اول برا حال خودت.خودت میبینی چقد شار ژ میشی..

آره حتما یبار‌ باید اینکارو‌ بکنم آخه جاریام‌ خیلی خودشونو‌ خوب نشون میدن اما درونشون به شوهرم میگم ...

البته سعی کن خیلی بخاطر بقیه خودتو خراب نکنی.به تو چه بقیه چجورن ولشون کن هرجور دوس دارن حرف بزنن.تو مخ شوهرتو بزن گور بابای بقیه

آخه خیلی ازشون تعریف میکنه حرصم میگیره 

ولش کن بابا...میگم که یکار کن از تو تعریف کنه.جلو شوهرت قربون صدقشون برو بگو چایی بیارم؟؟میوه پوست بگیر براشون..کارای کوچیک ولی جلو شوهرتا ..شوهرت نبود ولشون کن عادی باش..