2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 29 پست
براش لیست کن برنامه بریز برای حقوق مجبورمیشه صرفه جویی کنه باسیاست امابادعوا بدتر میشه لج میکنه بیشت ...

آخه دیگه چجوری با سیاست بگم با مهربونی میگم میبینم ادامه میده کاراشو  باهاش قهر می‌کنم بدتر میکنه بهم میگه تو حسودی‌ میگم خب پس واسه منم چیزی بگیر میگه تو از قصدامون خبر نداری میگم خب قصد منه مگه فقط اونا لذت ببرن من قصد بدم

اعصابم به هم ریخت😡 احساس میکنم همه حرفا رو زدی دیگه، درست نمیشه.... من وقتی همسرم از این کارا میکنه ...

اتفاقا اون لیست رو کنسل میکنه آخه ما‌نزدیک خونه مادر شوهرمیم تا میگم میره اونجا انقد میمونه ک من پشیمون بشم از حرفم و‌ هیچی نگم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اتفاقا اون لیست رو کنسل میکنه آخه ما‌نزدیک خونه مادر شوهرمیم تا میگم میره اونجا انقد میمونه ک من پشی ...

خب شما خودت کوتاه میای پس! منکه میگم اول بریم ۳۰۰ تومن بریز به کارتم لازم دارم، بعدس هم بریم خرید و ... 

الان خودش میدونه خیلی بخواد برای اونا خرید کنه منم خرجم ده برابر میشه یهو😁

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
خب شما خودت کوتاه میای پس! منکه میگم اول بریم ۳۰۰ تومن بریز به کارتم لازم دارم، بعدس هم بریم خرید و ...

آخه چجوری کوتاه نیام نمیتونم ببینم مادر و‌پدرم اعصابشون خورد بشه تا حرفی بزنم به اونا میگه دخترتون نمیزاره‌ با خانوادم خوب باشم

پس برای خودت پس انداز کن وبی تفاوت شو ولش کن

وقتی هروز میبینمشون ک هزارتا خرج دارن میکنن‌ و من هیچی اعصابم میریزه بهم نمی‌دونم چیکار کنم واقعا چی بگم به شوهرم ک قبول کنه حرفمو

[QUOTE=94645373]اصلا قبول‌ نمیکنه بهش میگم میگه خسیسی تو[/QUOTEتو هم واسه خانوادت کادو بگیر تا حساب ...

من تک فرزندم کسی ندارم واسش چیزی بگیرم پدر ‌مادرم ک فقط روز مادر و پدر میخرم

برا مامان بابات بخر همیشه ی مدت اصلا دست خالی نرو پیششون تا به خودش بیاد 

اتفاقا یه مدت این کارو‌‌ کردم بدتر کرد واسه خونه مادر و خواهرش نون هم میخرید آخه شانس بدم نزدیک همیم

آخه چجوری کوتاه نیام نمیتونم ببینم مادر و‌پدرم اعصابشون خورد بشه تا حرفی بزنم به اونا میگه دخترتون ن ...

پس تقصیر خانوادته

ی کمی...

ببین از این راه وارد شو...راه جدید  

خودت براشون بخر

یسری چیزا رو

مثلا کادو روز مادر

کادوهای ریز ارزون واسه بچه خواهرش

بعد که دادی بهشون ، از قدر نشناسی شون ناراحت سو

گله کن

ساکت شو

برو تو خودت

به بچه خواهر شوهرت جلو شوهرت الکی خیلی محبت کن( شوهرت نبود اعتناش نکن)

بعد اون بچه تو رو تحویل نمیگیره قطعا

به شوهرت بگو ببین تقصیر مامانشه, از من بد میگه از بس

بچه ش با من خوب نیست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پس تقصیر خانوادته ی کمی... ببین از این راه وارد شو...راه جدید     خودت براشون بخر یسری ...

انقد بچه پرروییه‌ من تحویلش نمیگیرم‌ سریع ب شوهرم میگه ک زن دایی اینجوری کرد اونجوری کرد

انقد بچه پرروییه‌ من تحویلش نمیگیرم‌ سریع ب شوهرم میگه ک زن دایی اینجوری کرد اونجوری کرد

خدا بهت صبر بده

متاسفانه گیر عوضی هاافتادی

انشالله بچه دار شدی ، بچه ت سن حرف زدن رسید

از خواهر شوهرت کادو طلب کنه! هی هی هی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻