2777
2789
عنوان

راهنمایی

138 بازدید | 29 پست

سلام من همسرمو خیلی دوست دارم و اونم همینطور ولی یه اخلاق بدی ک داره برای خانوادش خیلی کادو میخره گرچه اونا اصلا براش هیچی نمیگیرن حتی تولدش چطوری می‌تونم از اینکار منصرفش کنم؟چی باید بهش بگم؟ 

آخه هرچی میگم میگه اشکال نداره

راستی وضعیت مالیمونم خیلی بده تا حقوق میگیره همش‌رو کادو میگیره تا آخر ماه باید به زور برسونیم

لطفا راهنماییم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براش لیست خرجا روبنویس تاببینه زیاده این کارش رومیذاره کنار هرچیزی حدی داره همسرمن میره کمک میبرتشون بیرون اما کادونه درکل اهل کادو‌دادن نیست مگر مهم باشه مناسبت طرف ازدواج یا بچه دارشدن کسی باشه

براش لیست خرجا روبنویس تاببینه زیاده این کارش رومیذاره کنار هرچیزی حدی داره همسرمن میره کمک میبرتشون ...

من هرچی میخوام میگه حالا میگیریم‌ اما بدیش اینکه یه بچه آبجی داره ک اون هروز بهش زنگ میزنه‌ میگه دایی واسم فلان چیزو‌ میخری‌ اینم مجبور میشه بخره تا بهش میگم اونا خودش خیلی پولدارتر حدی داره این کارا میگه بچه‌است ازمن چیزی خواسته وقتی هم ک نمیخره‌مامانش زنگ می‌زنه میگه چرا دل بچه‌رو‌ شکوندی عذاب وجدانش‌ میده

قبل اینکه حقوق بگیره همیشه ی بیست از نیازمندی ها رو بده

و اگه بچه داری بگو واسه بچه لازمه

اگه نداری بگو بدن آدم نیاز داره پس فردا مثلا میخام حامله بشم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من هرچی میخوام میگه حالا میگیریم‌ اما بدیش اینکه یه بچه آبجی داره ک اون هروز بهش زنگ میزنه‌ میگه دای ...

دفه دیگه به مادرش بگو خیلی بده آدم نتونه بچه شو کنترل کنه

این بچه دراینده بد میشه

باید بفهمه خواسته های آدم حدی داره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
قبل اینکه حقوق بگیره همیشه ی بیست از نیازمندی ها رو بده و اگه بچه داری بگو واسه بچه لازمه اگه ندار ...

لیست رو میگم ولی خودش حذف میکنه میگه حالا اینا ضروری نیس البته اینم بگم خانوادش مخصوصا خواهر و مادرش خیلی رک و پررو هستن با اینک میدونن وضعیت مالی خوبی نداریم ولی ازش درخواست میکنن‌‌ همسرمم نه نمیتونه‌ بگه شده باشه قرض میکنه یا از پس انداز برمیداره وقتی هم اعتراض می‌کنم میگه چقد مگه آدم عمر میکنه

دفه دیگه به مادرش بگو خیلی بده آدم نتونه بچه شو کنترل کنه این بچه دراینده بد میشه باید بفهمه خواست ...

حرفی بخوام بزنم مادر شوهرم و خود شوهرم جلو وایمیستن‌ خواهر شوهرم وقتی میبینه من چیزی میگم بیشتر بچه‌شو تحریک میکنه تا حرص منو‌دربیاره

لیست رو میگم ولی خودش حذف میکنه میگه حالا اینا ضروری نیس البته اینم بگم خانوادش مخصوصا خواهر و مادرش ...

به شوهرت بگو

مگه من چقدر عمر میکنم که همش حرص بخورم

و حسرت

آرزو به دل موندم ی بار نیازهای منم برات مهم باشن

ی بار لیستی بهت میدم کامل بخری

من هرچی میخوام میگه حالا میگیریم‌ اما بدیش اینکه یه بچه آبجی داره ک اون هروز بهش زنگ میزنه‌ میگه دای ...

براش لیست کن برنامه بریز برای حقوق مجبورمیشه صرفه جویی کنه باسیاست امابادعوا بدتر میشه لج میکنه بیشتر برای بقیه میگیره

اعصابم به هم ریخت😡 احساس میکنم همه حرفا رو زدی دیگه، درست نمیشه.... من وقتی همسرم از این کارا میکنه یک لیست بلند بالا میدم بهش میگم الان برو بخر بیا😡😡😡 دیگه مجبور میشه کادو و این حرفا رو کنسل کنه

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘
به شوهرت بگو مگه من چقدر عمر میکنم که همش حرص بخورم و حسرت آرزو به دل موندم ی بار نیازهای منم برا ...

آخه فقط این نیست خواهر شوهرم هر تعطیلات مسافرته‌ خیلی هم پولداره ولی اصلا برای ما سوغاتی نمیارن اما ما هنوز جایی نرفته مادرشوهرم شوهرمو‌ پر میکنه میگه خواهرت جز تو کسی‌رو نداره براشون سوغاتی خوب بخر من نمی‌دونم چجوری به شوهرم بگم اونا ک هیچی واسه ما نمیگیرن چطور ما براشون بگیریم