2777
2789
عنوان

بگم یا نگم؟

125 بازدید | 8 پست

بچها شوهرم از بهمن ماه حقوق نگرفته یعنی آخرین دریافتیش بهمن بوده الان دوماهه ک تحت فشار شدید مالیه جوری ک یه پس انداز مختصری ک من داشتمم خرج شد و چندبارم از دوستاش و اینا قرض کرده 

الان من هفته ۲۹ بارداریم

دکترم هفته ۲۶ بهم آزمایش تحمل گلوکز.کشت ادرار.تیروئید و دی سی داده با یه سری داروتقویتی

داروهارو نگرفتم الان هفته دیگه باز نوبت دکتر دارم ولی ازمایشمو انجام ندادم میدونم شوهرم اوضاع خوبی نداره نمیدونم بهش بگم یا نه

انقد فکر کردم دارم دیوونه میشم بنظر شما چیکار کنم؟

میتونی تو بیمارستان با هزینه پایین انجام بدی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ازمایش گلوکز ک بری رایگانه بعد ازمایش تیروییدو... رو معمولا اوایل بازداری میگیرن چرا الان ک.نزدیک 7ماهین نوشته براتون فقط ازمایش قند واجبه الان حتی سونو 28هفته ام مهم نیست چون32 هفته بازسونوداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه طرف میبینم فشار خیلی زیادی روشه و نگرانشم ازون طرف دکترم گف شکمت نسبت به هفته کوچیکه نگران بچم هستم البته بچه خداروشکر خیلی فعاله ولی بازم نگرانم

ازونطرفم میگم باز هفته دیگه شوهرم باید ویزیت دکترم بده

صددرصد بهم سونوهم میده اونم میشه غوز بالاغوز

بدجور گیر کردم 😢😢😢اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

ازمایش گلوکز ک بری رایگانه بعد ازمایش تیروییدو... رو معمولا اوایل بازداری میگیرن چرا الان ک.نزدیک 7م ...

اول بارداری دادم الان چون شکمم کوچیکه نوشت دوباره

سونو ۲۸ننوشت گفت دفه بعد ک بیای سونو میدم میشه بین ۲۸و ۳۲ هفته

از مامانت یا مادرشوهرت کمک بگیر بعد پس بده

مامانم ک طفلی هیچی نداره با یارانه زندگی میکنه مادرشوهرمم نمیده همین امشب شوهرم بهش گفت ۲۰۰تومن بده گف ندارم درحالیکه نونوایی دارن😔😔😔