2777
2789
عنوان

تنهاایی

101 بازدید | 7 پست

امشب دلم خیلی گرفته.

مخاطبامو زیر و رو کردم اما کسی پیدا نشد که بش بگم چمه ...تنها همدم اینجور مواقع یه سنگ قبر سرده ک باهام حرف نمیزنه ولی حرف زدن باهاش ارومم میکنه ولی شب بود و واسم مقدور نبود ک برم پیشش

(((((دوستان من گاهی با بابام دعوام میشه هر چی از دهنم در میاد میگم و حتی نداریشون رو ب روشون میارم بعدش عذاب وجدان میگیرم و داغون میشم نمیدونم چیکار کنم،دلم نمیخاد ک بگم ولی یهو کنترل خودمو از دست میدم....توروخدا کمکم کنید ......دارم داغون میشم.....)))))

خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سعی کن خودتو سرگرم کنی☹

گاهی ک بحث پیش میاد اینجوری میشم و کنترلم رو از دست میدم.

خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
☹☹☹☹ عزیزم از ته دلم دعا می کنم زودی مشکلاتت حل بشه ❤❤❤

مرسی مهربون واسه دعای قشنگت...🙏🙏

بابای منم مسیر زندگیمون رو عوض کرد.ینی خودش میگه بعد از مرگ داداشم روحیم خراب شد هر چن تا قبلشم ندار بودیم.اما این روزا حالش بده و .... چند وقت پیش ازم حلالیت گرفت و گریه گرد.گفت من باعث شدم شماها زجر بکشید.اینارو گفتم تا بدونی هیچ پدر و مادری دوست نداده بجه هاش اذیت بشن اما چاره چیه.مثل همه دانش اموزا که دوست دارن رتبه یک کنکور بشن ولی به هزار دلیل نمیشه.

برو ببوسش و قدر بودنشون رو بدوننها دوست واقعی اونا هستن.تا چند ماه پیش ازشون متنفر بودم انا کم کم دارم درک میکنم زندگی پر از انتخاب غلطه و یه عمر پشیمونی پس خودتو کنترل کن.

ببخش طولانی شد

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
بابای منم مسیر زندگیمون رو عوض کرد.ینی خودش میگه بعد از مرگ داداشم روحیم خراب شد هر چن تا قبلشم ندار ...

ایشالا بهترین ها واست اتفاق بیفته....

کاش خدا منو ببخشه

دیگه سعی میکنم وقتی عصبانی میشم گنترل خودمو از دست ندم....