پرنیان۱۳۷۷ مدیر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 147 عنوان گل وگیاه | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست خانومایی که به کارهای گل و گیاه داری واردن بیان 1398/04/02 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5377 باید هر کدوم رو جدا بکاری گلدون رو برعکس کن چند تا ضربه بزن پشتش تا خاک از گلدون جدا شه بعد هر قلمه رو با خاک و ریشه آروم جدا کن توی گلدون بزرگتر بکار البته توی زمین باشه عالیه مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5377 حالا چت بود اینقد نارنج کاشتی ی دونه لااقل پرتقال میکاشتی مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13046 خوشگلن آفرین که به این خوبی نگهشون داشتی دلم باز شد دیدمشون ولی اگر میخوای خراب نشه ببر گلفروشی بده برات گلدونش و عوض کنن و جداشون کنن بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
goldone_sorati عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 5377 یعنی اینا همه رو دونه دونه جدا بکارم؟؟؟؟ اری مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین میدونم بالاخره به حاجتم میرسم میدونم خدا حاجت روام میکنه
ماهی_سنجد_سمنو_سبزه عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 304 اولا گلدونش باید خیلی بزرگ باشه اگه زمین بکاری که عالی میشه بعدشم باید هرکدوم یا دوتااز گیاه رو باهم تو یه گلدون بکاریگلدونم برعکس کن تکون بده میان بیرون ولی حتما یکم بزرگ تر شد باید تو گلدون خیلی بزرگ بکاری چون فک نکنم تو این گلدونا بتونه رشد کنه
پرنیان۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 147 حالا چت بود اینقد نارنج کاشتی ی دونه لااقل پرتقال میکاشتی آخه قبل از عید چند کیلو نارنج خریدم برا آبگیری گفتم بزار هسته هاشو براسبزه بکارم