ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 عنوان بی بی چک 227 بازدید | 17 پست سلام دوستان من روز به موعود پری مونده امروز بی بی زدم همون لحظه یه سایه خیلی کم رنگ افتاد.به نظرتون این مثبته امیدوار باشم یا نه میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 1398/04/02 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhaneh7777 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 96 بهترین زمان استفاده از بی بی چک صبح که بیدار میشیفردا دوباره تکرارش کن که مطمئن بشی
eshgholi عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 هیچی معلوم نیست که گلم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 عکس بزار گذاشتم ولی تو عکس زیاد واضح نیست میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 از اینی ک تو عکسه پررنگترع؟ تو عکس زیاد مشخص نیست ولی همسرم دید توهم من نبود میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 فردا صبح بزن حتما امشب ۵تا بی بی چک گرفتم از ذوقم😊😊😊 میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
asenat20 عضویت: 1394/06/01 تعداد پست: 2741 حتما امشب ۵تا بی بی چک گرفتم از ذوقم😊😊😊 انشالله که ++ باشه
ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 عزیزم ریلکس کن و ب نشدنش فکر کن یهو میبینی شدددددد یه پسر خوشگل خدا بهم داده ولی نمیدونم چرا این ماه انقدر ذوق دارم حالتای خاصی دارم ولی بازم توکل بر خدا هر چی پیش آید خوش آید میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
elhamfarshad عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 13 من ۱۲روزه تاخیر دارم امروز آز دادم منفی بود دوبارم بی بی چک منفی بود پس اگه باردارنیستم چرا پریود نمیشم آخه