ermiajooooni مدیر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 17 پست سلام دوستان من روز به موعود پری مونده امروز بی بی زدم همون لحظه یه سایه خیلی کم رنگ افتاد.به نظرتون این مثبته امیدوار باشم یا نه میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 1398/04/02 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanieh_kh عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 4202 من ۱۲روزه تاخیر دارم امروز آز دادم منفی بود دوبارم بی بی چک منفی بود پس اگه باردارنیستم چرا پریود نم ... عفونت...کیست.....تنبلی....استرس
ermiajooooni مدیر استارتر عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 400 من ۱۲روزه تاخیر دارم امروز آز دادم منفی بود دوبارم بی بی چک منفی بود پس اگه باردارنیستم چرا پریود نم ... من ۱۰ روز دیگه باید پری بشم.شاید کیست یا عفونت دارید یا پلی کیستیک هستید.قبلا پری هاتون منظم بوده؟ میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی
elhamfarshad عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 13 من ۱۰ روز دیگه باید پری بشم. شاید کیست یا عفونت دارید یا پلی کیستیک هستید. قبلا پری هاتون منظم بود ... بله منظم بود.....نه من قبل اقدامم رفتم دکتر معاینه کرد گفت هیچ مشکلی نداری رحمت برای بارداری آمادست