2777
2789

من الان زدم منفی بود با ۴ روز تاخیر😭

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من که دوروز زودتر هم پریود شدم 😳

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

عزیزم باید با اولین ادرار صبحگاهی بزنی یعنی از خواب ک بیدار میشی صبح میخوای بری دستشویی با اون ادرار انجام بدی نه الان

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪
عزیزم باید با اولین ادرار صبحگاهی بزنی یعنی از خواب ک بیدار میشی صبح میخوای بری دستشویی با اون ادرار ...

من تو سه تا بارداریم روز موعدم ساعت 10 و 12 شب زدم مثبت بود و ‌درست

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من تو سه تا بارداریم روز موعدم ساعت 10 و 12 شب زدم مثبت بود و ‌درست

البته ک استثنا وجود داره عزیزم ولی درستش اونه هم تو قسمت توضیحات خودش زده هم دکتر ب من گفت

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪