چن روز که بری پیشش و آتیش عشق و هوست بخوابه،مثه سگپشیمون میشی ،بعدش تازه یکم وضعش خوب بشه بهت خیانت میکنه میدونی چرا؟چون میگه تو لیاقتت همین بود که بااین شرایط من اومدی پیشم و حتما دختر بی ارزشی بودی و هستی.
ترک هستید شما اول خانواده شو بشناس خیلی مهمه وضعیت الان اینه پسرا نه خونه دارن نه ماشین نه پول اگه خانوادش خوب باشه خدا ترس باشن دوست پسرته آشنایی داری باهاش خودتی و انتخاب خودت
واااای مثه من میشی خیلی سخته...من کارشناسی دارم و شاغل بودم شوهرم اوردم روستا پیش مادر شوهر وحشی شغلمو از دست دادم و هر. چی درس خوندم انگار آبی بود خورد به ک و ن خر...الان چهار ساله اینجام در حالی که قول داده بود که همون شهر خودم که شوهرمم اونجا شاغله خونه بگیره اما مادر شوهر نیومد من تا الان ده کیلو کم کردم خیلی زشت شدم از بس غصه میخورم مادرشوهرمم ازون مادر شوهراست که پدر ادمو در میاره
گر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن
نکن لطفا دخترباید به خونواده ی بالاتر از خودش بره
دختر عموی من باباش میلیارد با کسی ازدواج کرد ک فقط ی ماشین داشت خونه مادر شوهرمش هم زندگی کرد الان اوضاعشون خیلی خوب شده خیلی هم خوشبخته چون شوهرش مرد به تمام معناس ی هزارتومن هم از باباش نگرفته
میگم ملیارد اینقدر ک پاسازی ک دار فقظ یک هزارم اموالشه
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب