2777
2789
عنوان

تصمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 34 پست
بله عزیزم چون تفاوت نسل ها اختلاف نظر ها رو قبول نمیکنن همین باعث اختلاف میشه منکه اصلا حاضر نیستم ...

کار خوبی میکنی منکه خیلی داغونم دیگه هر پیر زنی میبینم اعصابم خورد میشه فک میکنم مثه مادر شوهرمه خیلی ضربه دیدم خیلی کم حوصله و بی اعصاب شدم استرس زیاد دارم ذهنم همیشه مشغوله هیچی خوشحالم نمیکنه کلا نا امیدم

گر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن
کار خوبی میکنی منکه خیلی داغونم دیگه هر پیر زنی میبینم اعصابم خورد میشه فک میکنم مثه مادر شوهرمه خیل ...

اخی عزیزم واقعا سخته

مادربزرگ خودم هم یه مادرشوهر سخت گیره که عروساش رو دیوووووونه کرده

نمیدونم دلیل اینهمه دخالت و سخت گیریاشون چیه واقعا

پدر شوهر مادر شوهر من خیلی خوبن و اصلا اهل دخالت نیستن. ولی حتی یک روز هم باهاشون زندگی نمیکنم. بالاخره سنشون بالاست شاید از یسری حرکات و حرفها خوششون نیاد. نمیشه با این تفاوت سنی کنار اومد

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی عزیزم واقعا سخته مادربزرگ خودم هم یه مادرشوهر سخت گیره که عروساش رو دیوووووونه کرده نمیدونم دل ...

مال من 70سالشه ولی خیلی لج باز و حسود و بد دهنه حتی فحش های ناجور هم بهم میده بعد شوهرم میگه اشکال نداره پیره مگه چند سال دیگه زندست تو هیچی نگو

گر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن
مال من 70سالشه ولی خیلی لج باز و حسود و بد دهنه حتی فحش های ناجور هم بهم میده بعد شوهرم میگه اشکال ن ...

واقعا سخته عزیزم. ولی ادما پیر میشن واقعا هیچی دست خودشون نیست. مغزشون فتوای درست نمیده. امیدوارم خدا به دلت ارامش بده

مطمعن باش روزهای خوب هم میرسه💗💗

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️