2777
2789
عنوان

چرا قیمت مسکن اینجوری شده؟!

221 بازدید | 20 پست

خیلی قیمتا بالاست انگار هر کی هر کی شده برا خودشون قیمت میزارن ما خودمون خونه میخوایم بفروشیم یکی به جاش بخریم ولی با این قیمتا میگیم صبر کنیم الان یه خونه ویلایی یه جای معمولی زنگ زدیم میگه ۲۲۰۰ تومن😐 بعد میگیم قابل سکونته میگه نه کلنگیه باید خرجش کنین😐

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی قیمت هابالا رفته واقعا بدشده،قبل گرونی ها ی خونه ۴۰رهنش بودالان شده ۱۳۰  

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

نه فقط مسکن

همه چیز هرچی هرچی شده

مدرسه ها که مثلا تحت نظر آموزش و پروشن رو ببین

جاریم میگه رفتن پول کتاب بدن  58 گرفته مدرسه دولتی

میگم از ما که مدرسه ی غیردولتی ۲۰ گرفت!!!!!

میگه بعدش اس ام اس از سامانه اومده که شما واسه کتاب ثبت نام کردین با هزینه 28 تومن

یعنی خیلی راحت مدیر مدرسه سی تومن زده به جیب

مملکت شیر تو شیر شده هیچ نظارتی هم نیست

متری ۲۲۰۰!کجایید انقدر مفته ملک؟یا دوملیاردو دویست؟

دو میلیارد و دویست میلیون تومن عزیزم ۱۵۰ متر هم بود کلنگی😐

عزیزم قیمت چی رو حساب کتابه که قیمت خونه باشه. خدا به داد مستاجرا برسه فقط! باز ماها یه آلونکی داریم دور از جون شما میخوایم عوص کنیم ولی وااای از مستاجرا  انشالله شمام خونه مورد علاقتون رو با قیمت منصفانه پیدا کنین. 

ما خونه نداریم😭😭😭😭😭😭😭

من مییییدونم 

ماهییییچ وقت خونه دار نمیشیم😥😥😥😩😩😭😭😭😭😭

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
تازه فهمیدی

ما پارسالم دنبال خونه بودیم ولی یه ذره بهتر بود امسال دیگه بدتر شده یه خونه دیدیم واای افتضاح یعنی روت نمیشد به کسی بگی اینجا خونمونه عین طویله بعد میگه یک میلیارد دویست😐